Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Portofoons in Hoogeveen

Ben u op zoek naar communicatieapparatuur zoals portofoons of mobilfoons in de buurt van Hoogeveen? Dan bent u bij Deltron aan het goede adres!

Diverse topmerken als ICOM, Hytera, Kenwood en Motorola zijn leverbaar. Daarnaast leveren wij diverse accessoires zoals headsets, antennes en coaxkabel.

Vergunning of vergunningvrij

Wij kunnen voor u de aanvraag voor een vergunning bij Agentschap Telecom regelen wanneer u een toegewezen frequentie wenst voor professioneel gebruik.

Vergunningsvrije portofoons zijn voor kleinere omgevingen maar ook voor particulier gebruik. Er is een vaste frequentieband toegewezen voor deze types. Het maximale zendvermogen is 500 mW en de portofoons hebben een vaste antenne.

Digitaal of Analoog

Digitale portofoons zijn de nieuwste trend. Digitale portofoons hebben een beter bereik en een helder geluid. Wanneer u reeds in het bezit bent van een analoog netwerk en u wilt overstappen dan is het mogelijk om dit geleidelijk te doen.

Veel digitale portofoons van de bekende merken kunnen zowel analoog als digitaal werken.

Mobilofoons

Ondanks dat bijna iedereen met een mobiele telefoon op zak loopt heeft de mobilofoon zijn bestaansrecht niet verloren. Veel gebruikers die ze ooit hebben afgeschaft (iedereen had toch GSM?) komen er op terug.  De snelle communicatie tussen twee mobiele posten, het overleg met de basis, groepscommunicatie en de bedrijfszekerheid zijn de meest belangrijke voordelen om een mobilofoon te gebruiken.

Net als bij portofoons kennen we ook bij mobilofoons digitale of analoge systemen. Uiteraard kan een portofoongebruiker ook communiceren met een mobilofoongebruiker in een zelfde netwerk.

 


Deltron Trading