Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Portofoons voor winkelpersoneel

Veel winkels maken gebruik van portofoons voor winkelpersoneel, wat de communicatie tussen verschillende afdelingen kan vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan de communicatie tussen het kassapersoneel en de beveiliging, de communicatie tussen de beveiligers onderling, enzovoorts. Er zijn verschillende soorten portofoons voor winkelpersoneel, waar wij u graag meer over vertellen. Deltron Trading is al jaren een erkend aanbieder van portofoons voor winkelpersoneel. In ons assortiment vindt u verschillende soorten portofoons, die geschikt zijn voor uiteenlopende situaties. Niet iedere winkel is immers hetzelfde!

Tip: valt het signaal van uw portofoons voor winkelpersoneel regelmatig weg? In het assortiment van Deltron Trading vindt u verschillende versterkers voor het signaal van dergelijke portofoons.

Digitale portofoons voor winkelpersoneel

Er bestaan een aantal belangrijke verschillen tussen analoge en digitale portofoons voor winkelpersoneel. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat het met digitale portofoons mogelijk is om twee gespreksgroepen per frequentie te gebruiken, zonder dat hier een extra vergunning van het Agentschap Telecom voor moet worden aangeschaft. Hierdoor groeit het aantal mogelijkheden, zonder dat je hier meer voor moet betalen. Dit is onder meer handig bij de communicatie tussen verschillende afdelingen binnen een winkel.

Ook is het bij een digitale portofoon lastiger om deze af te luisteren dan bij een analoge portofoon. Zeker in het geval van portofoons voor beveiligers kan dit een belangrijke rol spelen. U wilt immers niet dat kwaadwillende klanten de gesprekken van uw beveiligers op kunnen pikken in uw winkel.

Advies over digitale portofoons voor winkelpersoneel

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van digitale portofoons voor winkelpersoneel, of wilt u weten wat de verschillen zijn tussen analoge en digitale portofoons? De medewerkers van Deltron Trading staan u graag geheel vrijblijvend te woord. Met onze ruime ervaring in het aanbieden van digitale portofoons voor winkelpersoneel kunnen we u een goed beeld geven van de mogelijkheden die u heeft.


Deltron Trading