Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Portofoonverhuur op maat

De walkietalkie is bij velen bekend. Ieder kind had vroeger wel een walkietalkie waarmee hij of zij met vriendjes kon communiceren. De walkietalkie is echter de kinderversie van de portofoon. De portofoon is in principe een haast identiek product. De portofoon wordt echter vaak gebruikt door professionele hulpdiensten. Veel bedrijven hebben dan ook hun eigen portofoons of maken gebruik van portofoonverhuur. Wanneer u werkzaam bent in Drenthe en portofoons wilt huren, kunt u terecht bij Deltron Trading, een Nederlandse importeur van telecommunicatieapparatuur. 

De geschiedenis van de portofoon

Vandaag de dag worden portofoons nog steeds gebruikt bij professionele hulpdiensten, zoals de politie, de brandweer of de marechaussee. De portofoon is echter geen nieuwe tool. De voorganger van de portofoon stamt af uit 1937. Deze portofoon had echter een behoorlijk groot formaat en kon slechts door één persoon bediend worden. Het jaar daarop werd de portofoon echter al wat kleiner en in 1940 werd de portofoon zoals we hem nu kennen ontwikkeld door de voorloper van Motorola. 

Vandaag de dag worden portofoons nog wereldwijd gebruikt. De portofoon zie je bijvoorbeeld nog vaak terug bij hulpdiensten zoals het leger, de politie of de brandweer. Daarnaast maken ook overige grote bedrijven zoals de Nederlandse Spoorwegen, gebruik van portofoons.

Kies voor portofoonverhuur

Tegenwoordig zijn er nog steeds veel bedrijven die gebruikmaken van portofoons. Wanneer u als bedrijf slechts voor korte tijd een aantal portofoons wilt gebruiken, kunt u ervoor kiezen de portofoons te huren. Deltron Trading is een bedrijf dat zich onder andere bezighoudt met portofoonverhuur. Niet alleen kunt u bij Deltron Trading terecht voor het huren van handige tools, ook is Deltron Trading gespecialiseerd in het importeren van de beste communicatieapparatuur ter wereld.

Bij vragen over portofoonverhuur kunt u het contactformulier op de website invullen.
Ook kunt u Deltron bereiken via het telefoonnummer 0528-268816.


Deltron Trading