Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Signaal versterker voor mobiele telefoon

Een haperend telefoonsignaal tijdens het bellen met je mobiele telefoon vormt voor veel consumenten een van de grootste ergernissen. Gelukkig bestaat er een relatief simpele oplossing voor dit probleem! Deltron Trading is een erkend aanbieder van signaal versterkers voor mobiele telefoons. Met een dergelijke signaal versterker voor uw mobiele telefoon is het mogelijk om het telefoonsignaal, wat door zendmasten in de omgeving wordt uitgezonden, te versterken. Zo voorkomt u dat het signaal van uw toestel wegvalt tijdens een gesprek of dat u überhaupt geen toegang heeft tot het netwerk van uw provider.

In het assortiment van Deltron Trading vindt u verschillende soorten signaal versterkers voor uw mobiel telefoon. 

Het nut van een signaal versterker voor een mobiele telefoon

Zeker in de buitengebieden, in het gebied dicht tegen de Duitse of Belgische grens en in betonnen gebouwen, is het signaal van uw mobiele telefoon waarschijnlijk niet heel sterk. In dergelijke gebieden staan weinig zendmasten of wordt het signaal van de zendmast verhinderd door een signaal uit het buitenland of door dikke betonnen muren. Om toch een normaal telefoongesprek te kunnen voeren met uw mobiele telefoon, is het raadzaam om een signaal versterk voor uw mobiele telefoon aan te schaffen. 

De signaal versterker voor een mobiele telefoon pikt het signaal van de zendmast op en versterkt dit in zijn omgeving. Op uw mobiele telefoon hoeft u verder niets te veranderen, dit doet de signaal versterker voor een mobiele telefoon automatisch. 

Verschillende soorten signaal versterkers 

Signaal versterkers voor mobiele telefoons worden in verschillende soorten aangeboden. Denk aan een standaardvariant van een signaal versterker, maar ook aan een sabotage werende versterker. Zeker in een openbare ruimte is het fijn als u gebruik maakt van een sabotage werende signaal versterker voor mobiele telefoons. 

Wilt u meer weten over de werking van een signaal versterker voor mobiele telefoon? De medewerkers van Deltron Trading staan u graag geheel vrijblijvend te woord. 


Deltron Trading