Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Telecommunicatieapparatuur bij Deltron Hoogeveen

Het is natuurlijk ronduit vervelend als u op zoek bent naar een product dat niet verkrijgbaar is in Nederland. Natuurlijk is er tegenwoordig de mogelijkheid om het internet te gebruiken, maar dan weet u niet altijd zeker of u het juiste product bestelt. Gelukkig zijn er bedrijven als Deltron Trading. Deltron Trading is een Nederlandse importeur van telecommunicatieapparatuur. Bij Deltron Trading kunt u terecht voor vele internationale merken die anders niet in Nederland verkrijgbaar zouden zijn. Wanneer u op zoek bent naar weerstations, antenne-installaties of coax kabels, bent u bij Deltron Hoogeveen aan het juiste adres.

Wat kunt u kopen bij Deltron Trading?

Deltron Hoogeveen is een grote speler in de Nederlandse wereld van telecommunicatieapparatuur. Niet alleen kunt u diverse producten bij ons aanschaffen, ook zorgen wij ervoor dat de beste internationale merken in Nederland verkrijgbaar zijn. Deltron Hoogeveen importeert bijvoorbeeld merken als Daiwa, Diamond Antenna, AOR, Icom, Kenwood en SSB. Daarnaast heeft ons bedrijf een groot assortiment aan coax kabels beschikbaar. Al deze producten kunt u aanschaffen voor zowel zakelijk als voor privé gebruik.

Contact opnemen met Deltron Hoogeveen

Wanneer u telecommunicatieapparatuur aan wilt schaffen voor bij u thuis of voor op kantoor, kunt u contact opnemen met Deltron Trading. Deltron heeft niet alleen de juiste producten in het assortiment, ook onze medewerkers kunnen u optimaal adviseren over welk product u het beste kunt gebruiken. Wanneer u vragen heeft over een aan te schaffen product, of wanneer u op zoek bent naar een bepaald merk, kunt u contact opnemen met ons bedrijf uit Hoogeveen. Vul het contactformulier op de website in of neem telefonisch contact op met onze ervaren specialisten.


Deltron Trading