Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Walkie talkie kopen: de beste tips

Met walkie talkies kunt u draadloos met elkaar communiceren. Als u met elkaar wilt communiceren zonder de telefoon hiervoor te gebruiken, kunt u een walkie talkie kopen. Walkie talkies, ook wel bekend als portofoons, worden veel gebruikt op grote terreinen waar over het algemeen geen goed bereik is. Met een walkie talkie kunt u dan wel goed communiceren, want een walkie talkie heeft geen bereik nodig om signalen te kunnen zenden en ontvangen. Deze communicatiemiddelen zenden namelijk via radiofrequenties. Signalen worden van de ene walkie talkie naar de andere gestuurd, maar het is ook mogelijk om met meer dan twee walkie talkies te communiceren. Diverse modellen vindt u in het assortiment van Deltron Trading.

Walkie talkie voor uw behoefte

Bij een walkie talkie kopen heeft u ruime keuze uit verschillende modellen en opties. Zo zijn er walkie talkies voor kinderen, in een klein formaat met een vrolijke kleur. Deze simpele walkie talkies kunnen veelal op korte afstand met elkaar communiceren. Wilt u een walkie talkie kopen om op grotere terreinen met elkaar te communiceren, dan zijn hier ook legio modellen en opties voor. Deze walkie talkies worden meestal portofoons genoemd. Ze worden gebruikt op bijvoorbeeld bedrijventerreinen, waar het overzicht ontbreekt of waar gewoon heel veel afstand is tussen verschillende mensen, die toch met elkaar dienen te communiceren. Portofoons zijn dan de perfecte oplossing en werken eenvoudig met één druk op de knop. Als iemand iets zendt, hoeft de ander niet zoals bij een telefoon eerst op te nemen, maar krijgt diegene de boodschap gewoon binnen.

Portofoons voor recreatie en bedrijven

Of u nu walkie talkies zoekt voor recreatiedoeleinden of als bedrijf zoekt naar een goed en praktisch communicatiemiddel: u kunt te allen tijde de website van Deltron Trading bezoeken om de verschillende modellen walkie talkies, oftewel portofoons, te bekijken. Heeft u vragen? Wij geven u graag alle uitleg over onze portofoons en de vele mogelijkheden ervan.


Deltron Trading