Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Een eeuwenoud meetinstrument: de regenmeter

Sinds jaar en dag gebruiken mensen apparatuur om dingen te meten. Denk bijvoorbeeld aan de zonnewijzer, waarvan de eerste versie rond 1500 voor Christus in Egypte werd gevonden. Ook manieren om het vallen van neerslag te meten zijn al oud. Regenmeters geven aan hoeveel neerslag er op een bepaalde dag in een bepaalde tijd is gevallen. Op die manier kunnen gegevens voorspellingen doen en ons dingen vertellen over de natuur. De regenmeter wordt vandaag de dag nog steeds veel gebruikt, door bijvoorbeeld weermannen en –vrouwen die beroepsmatig voorspellingen moeten doen over het weer. Ook als hobby is het weer leuk om te bekijken. Met een regenmeter in de tuin kunt u zelf precies bijhouden wat er is gevallen.

Regenmeters bij Deltron Trading

Bij Deltron Trading vindt u verschillende soorten regenmeters in de collectie. Deze kunnen een uitbreiding zijn van uw eigen weerstation, maar ook als los onderdeel is de regenmeter een leuk technisch speeltje. De neerslag wordt in een compartiment in de tuin opgevangen, waarna de hoeveelheid en andere gegevens worden doorgestuurd naar de bijbehorende computer. Op die manier kunt u precies zien hoeveel regen er in welke tijd is gevallen, en de totale neerslag van een hele dag.
Alle producten die u bij Deltron Trading vindt zijn gemaakt van de beste materialen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarom bent u met de regenmeter die u bij ons koopt verzekerd van een lange levensduur en  plezierig gebruik.

Uw eigen weerstation

Bij Deltron Trading vindt u niet alleen regenmeters, ook uw eigen weerstation kunt u bij ons helemaal samenstellen. Wij hebben producten van verschillende belangrijke merken op het gebied van weermetingen, zoals Davis en La Crosse. Met deze materialen kunt u uw weerstation samenstellen en uitbreiden zoveel u maar wilt. Wij voorzien u graag van advies en informatie over de producten en kunnen tevens helpen bij het installeren van antennes.


Deltron Trading