Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Ruis verwijderen met Noise Cancellation

Het is natuurlijk vervelend wanneer uw computer, televisie of radio te maken heeft met ruis. Gelukkig bestaan er Noise Cancellation speakers die de ruis kunnen laten verdwijnen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van een Noise Cancellation speaker. Zo'n speaker maakt gebruik van de nieuwste DSP-technologie, wat ervoor zorgt dat de achtergrondruis verdwijnt. De Noise Cancellator filtert de ruis op verschillende niveaus, waardoor het niveau van de inferentie wordt geoptimaliseerd.

De Noise Cancellation speaker

Wanneer u ruis wilt voorkomen in uw telecommunicatieapparatuur, kunt u gebruikmaken van de DSP-speaker of Noise Elimination speaker. De DSP-speaker, ook wel de Noise Cancellation speaker genoemd, filtert verschillende niveaus van ruis, zodat u kunt genieten van een optimaal geluid. De speaker heeft een breed frequentiebeleid en audiovermogen. Wanneer u wilt overgaan op de aankoop van de DSP-speaker, krijgt u hier ook een 2 meter lange audiokabel bij. U kunt tevens een koptelefoon aansluiten op de DSP-speaker.

De Noise Eliminating speaker 

Naast de Noise Cancellation speaker kunt u ook kiezen voor de Noise Eliminating speaker. De Noise Eliminating speaker verwijdert het ongewilde achtergrondgeluid. Op deze manier kunt u het geluid beter horen, zonder achtergrondgeluiden zelf te filteren. De Noise Eliminating speaker werkt op radioapparatuur en wordt vaak gebruikt bij commerciële radiostations. The Noise Eliminating speaker zorgt er tevens voor dat het filterniveau makkelijk te veranderen is, terwijl u de speaker gebruikt.

Koop uw Noise Cancellation apparatuur bij Deltron Trading

Wanneer u Noise Cancellation apparatuur aan wilt schaffen, kunt u terecht bij Deltron Trading. Deltron Trading is een Nederlands bedrijf dat de beste telecommunicatieapparatuur in de wereld importeert. Met al uw vragen over de Noise Cancellation kunt u terecht bij Deltron Trading. Neem contact op met één van onze medewerkers via het contactformulier op de website of bel ons op 0528 - 26 88 16 voor meer informatie!


Deltron Trading