Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Marifoon kopen voor professioneel of amateur gebruik

Houdt u van varen of moet u voor uw beroep vaak het water op? Dan mag een marifoon niet ontbreken in uw vaaruitrusting. Een marifoon (het woord zegt het al: een samentrekking van ‘maritiem’ en ‘telefoon’) is een zendontvanger die gebruikt wordt in de maritieme communicatie. Niet alleen op zee, maar ook in jachthavens en op grote rivieren zijn schepen verplicht om marifoons te gebruiken aan boord. Wilt u graag een nieuwe marifoon kopen en heeft u behoefte aan meer informatie over dit product? Dan bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres.

Nautische berichtenverkeer

Veel sluis- en brugwachters communiceren met vrachtschepen via de marifoon. Vaart u voor uw plezier, dan is een marifoon een handig hulpmiddel bij het zoeken naar vrije ligplaatsen. De noodcommunicatie van het nautische berichtenverkeer verloopt voornamelijk via de marifoon. Dat maakt de marifoon tot één van de belangrijkste antennes op een schip. Het apparaat kan zenden en ontvangen, waardoor schepen en boten met elkaar in contact kunnen komen.
Alleen gecertificeerde gebruikers mogen gebruik maken van een marifoon. Net als het benodigde vaarbewijs om te mogen varen, wordt dit certificaat behaald door middel van het afleggen van een examen. Op die manier weet elke schipper verstandig om te gaan met de marifoon en blijft het vaarverkeer veilig. Een professionele marifoon kopen? Dat doet u bij Deltron Trading.

Bij Deltron Trading

Bij Deltron Trading vindt u de beste marifoons, antennes en zendontvangers. Alles wat u nodig heeft voor professionele radiocommunicatie via de korte of lange golf komt u tegen in ons uitgebreide assortiment. Door jarenlange ervaring in de branche en met passie voor het vak, kunnen wij u adviseren over al onze producten. Naast importeur en groothandel, zijn wij expert op het gebied van radiocommunicatie voor zowel professioneel- als amateurgebruik. Daarom kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Wij voorzien u graag van het beste advies en helpen u bij de juiste marifoon kopen.


Deltron Trading