Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Over Deltron

Deltron Trading BV is als importeur en groothandel actief in distributie van onder andere Diamond Antenna, Daiwa, AOR en SSB, een grote speler op het gebied van radiocommunicatie. De levering van coaxkabels en connectoren voor o.a. antenne-installaties en netwerkinfrastructuur vormen hierbij de hoofdmoot. Op het gebied van radiocommunicatie kunnen wij alle benodigde producten leveren, zowel voor professioneel als voor amateur gebruik.

Coaxkabel voor antenne-installaties en radiocommunicatie

Een verbinding is, in het geval van een antenne-installatie of bij radiocommunicatie, zo sterk als de zwakste schakel. Een goede coaxkabel is dus een absolute vereiste. Het kenmerk van een coaxkabel, is dat er minimaal of zelfs helemaal geen signaalverlies of –verstoring optreedt tijdens het transport van radiofrequente signalen. Dat komt doordat er gebruik wordt gemaakt van twee geleiders in de kabel. De magnetische en elektrische velden van de geleiders leiden door gebruik van dezelfde kabelkern niet tot een verstoord signaal. Deltron Trading BV is al jarenlang actief in deze branche, en biedt een verscheidenheid aan kabels, connectoren en aanverwante producten die volledig voldoen aan uw vereisten.

Infrastructuur

Diverse soorten coaxkabel van 3mm tot 25mm doorsnee, 50 en 75 Ohm, standaard, vlamvertragend, halogeenvrij of DNV-GL gecertificeerd.

Deltron Trading BV

Het hoofdkantoor van Deltron is gevestigd in Hoogeveen. Als importeur en groothandel zijn wij al jarenlang werkzaam in de branche. Op elke vraag over antenne-installaties, radiocommunicatie, coaxverbindingen of weerstations, kunnen wij een antwoord geven.

Waarom Deltron?


Deltron Trading