Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Over Deltron

Deltron Trading BV is als importeur en groothandel actief in twee productgroepen. Ten eerste zijn wij als importeur van onder andere Diamond Antenna, Daiwa, AOR en SSB, een grote speler op het gebied van radiocommunicatie. De levering van coaxkabels en connectoren voor o.a. antenne-installaties en netwerkinfrastructuur vormen hierbij de hoofdmoot. Op het gebied van radiocommunicatie kunnen wij alle benodigde producten leveren, zowel voor professioneel als voor amateur gebruik. De tweede productgroep waarin Deltron zich heeft gespecialiseerd, zijn weerstations. Ook hiervoor kan zowel de professional als de amateur bij ons terecht. Verschillende bedrijven, waaronder veel uit de agrarische sector, zijn tevreden klanten op dit gebied.

Coaxkabel voor antenne-installaties en radiocommunicatie

Een verbinding is, in het geval van een antenne-installatie of bij radiocommunicatie, zo sterk als de zwakste schakel. Een goede coaxkabel is dus een absolute vereiste. Het kenmerk van een coaxkabel, is dat er minimaal of zelfs helemaal geen signaalverlies of –verstoring optreedt tijdens het transport van radiofrequente signalen. Dat komt doordat er gebruik wordt gemaakt van twee geleiders in de kabel. De magnetische en elektrische velden van de geleiders leiden door gebruik van dezelfde kabelkern niet tot een verstoord signaal. Deltron Trading BV is al jarenlang actief in deze branche, en biedt een verscheidenheid aan kabels, connectoren en aanverwante producten die volledig voldoen aan uw vereisten.

Weerstation voor professional of thuisgebruiker

In bepaalde sectoren is er behoefte aan een professioneel weerstation. Deltron is op dit gebied gespecialiseerd als importeur en groothandel. Waar u ook naar op zoek bent: voor uw weerstation benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrijven die werkzaam zijn in de agrarische sector, hebben baat bij een accurate weersvoorspelling. Ook andere bedrijven, zoals glazenwassers, wegenbouwers of evenementenorganisaties kunnen echter een weerstation nodig hebben om hun bedrijfsvoering te kunnen optimaliseren. Ook voor thuisgebruikers en amateurweerstations kan Deltron alle benodigde producten leveren.

Deltron Trading BV

Het hoofdkantoor van Deltron is gevestigd in Hoogeveen. Als importeur en groothandel zijn wij al jarenlang werkzaam in de branche. Op elke vraag over antenne-installaties, radiocommunicatie, coaxverbindingen of weerstations, kunnen wij een antwoord geven.

Waarom Deltron?


Deltron Trading