Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Vergunningsvrije portofoon

Werking van een portofoon zonder vergunningsplicht

De werking van een vergunningsvrije portofoon lijkt sterk op die van de meeste analoge en digitale portofoons uit ons brede assortiment. Met deze handheld portofoon sets is het mogelijk om onderling contact te leggen, zonder een basisstation gebruikt dient te worden. De afstand die met deze vergunningsvrije portofoons overbrugd kan worden is vaak enigszins beperkt. Vanaf 100 meter (enigszins afhankelijk van de omstandigheden) zal het signaal van een vergunningsvrije portofoon verminderen, waardoor de portofoons minder geschikt zijn voor grote gebouwen.

Bij een vergunningsvrije portofoon wordt vaak gewerkt met een “Push To Talk”-systeem, waarbij niet gelijktijdig gesproken en geluisterd kan worden door de gebruikers van deze portofoons. Dergelijke vergunningsvrije portofoons worden vaak gebruikt door beveiligers of in de bouw. Om communicatie makkelijker te maken, is het handig om oortjes te gebruiken. Dit is beter voor de verstaanbaarheid van jou en je gesprekspartner. Daarnaast kunnen derden niet meeluisteren door het speakergeluid van de portofoon.

Advies nodig over vergunningsvrije portofoons?

Wilt u meer weten over de werking van een vergunningsvrije portofoon, of bent u benieuwd naar de verschillen tussen vergunningsvrije portofoon en een normaal model? Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze portofoons. Daarbij kunnen wij u advies geven over het type portofoon wat in uw situatie het meest geschikt is. Wilt u de portofoons bijvoorbeeld gebruiken in een winkel, bij een groot evenement of op een werkplaats? Deltron Trading helpt u graag op weg!

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord