Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Filter op Merk

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel
Foto weergaveLijst weergave
  • Gekozen filters:

Bedrijfscommunicatie

Bedrijfscommunicatie.

Van BHV-er tot kraanmachinist en van horecapersoneel tot beveiliger, voor elke doelgroep heeft Deltron de juiste communicatie-oplossing.

Portofoons, mobilofoons, basisstations, repeaters, antennes, headsets, alle opties voor een glasheldere communicatie.

Analoog of digitaal?

De analoge portofoon biedt een groot bereik is eenvoudiger te installeren en is gunstiger geprijsd dan een digitaal systeem.

Het bekende ruisen wanneer een toestel bijna buiten bereik is behoort met een digitaal toesteld tot het verleden het is òf bereik òf geen bereik.

De digitale portofoon of mobilofoon heeft meer mogelijkheden dan een analoog toestel. Ook  de geluidskwaliteit is beter en er zijn mogelijkheden om twee gespreksgroepen tegelijk te laten communiceren.

Daardoor zal de analoge techniek steeds meer plaats maken voor de digitale variant.

Deltron levert portofoons en mobilfoons van diverse merken.

Doelgroep.

Wij leveren o.a. aan beveiligingsbedrijven, tansport en logistiek, loonwerkers, horeca, winkelbedrijven maar ook aan overheden, gemeentes, waterschappen, musea, theaters.

Kortom, communicatie met portofoons en mobilofoons is nog steeds hèt middel voor bedrijven om met elkaar te communiceren. De smartphone bleek vaak toch niet de oplossing.

Voordelen

Direct contact (geen nummer kiezen)

Met meerdere gebruikers te gebruiken waarbij elke gebruiker in het ontvangstgebied kan meeluisteren en praten.

Onafhankelijk van netspanning (bij stroomuitval blijft de apparatuur werken tenzij het apparaat gevoed wordt door een op het net aangesloten voeding)

Diverse accessoires als speaker/microfoons, headsets (ook in combinatie met gehoorbescherming), tasjes, antennes, accu'sDeltron Trading