Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Filter op Merk

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel
Foto weergaveLijst weergave
  • Gekozen filters:

Aircell

Coaxkabel Aircell® 5 en Aircell® 7

Coaxkabel Aircell® 5

Dunne coaxkabel voor radiocommunicatie

De Aircell 5 is een dunne en flexibele coaxkabel. Deze kabel is niet alleen geschikt voor draadloze LAN verbindingen, maar ook voor algemene RF communicatieapparatuur. Deze unieke kabel is waterbestendig en biedt stabiliteit voor de lange termijn.

Standaard coaxconnector

Verder is het voordeel van deze kabel dat hij beschikt over een afscherming die is opgebouwd uit strak koperfolie met een overlapping van 100% plus een extra geweven kopervlecht met 72% dekking. Een van de grootste voordelen van deze coaxkabel is misschien wel de mogelijkheid om de standaard coaxconnectoren te gebruiken, de Aircell 5 beschikt namelijk over dezelfde afmetingen als de RG 58 kabels.

Kortom: de Aircell 5 coaxkabel is de beste keuze als u op zoek bent naar een dunne coaxkabel.

De Aircell 5 is verkrijgbaar in de standaardlengtes van 25, 50, 100, 200 en 500 meter.

 

Coaxkabel Aircell® 7

Ultraflexibele coaxkabel voor radiocommunicatie

De Aircell 7 is een ultraflexibele coaxkabel, ontworpen voor frequenties tot 6 GHz. De lage demping van de Aircell 7 wordt bereikt door geavanceerde technieken en het gebruik van een PE-LLC diëlektricum met een schuimpercentage van 70%.

De kern van AIRCELL 7 wordt gevormd door een gevlochten koperlitze en is daardoor zeer flexibel

Coaxkabel met dubbele mantel

De hoge mate van flexibiliteit wordt versterkt door het gebruik van een meervoudige en zuurstofvrije centrale geleider. Andere voordelen van deze kabel zijn het gebruik van de dubbele mantel die is opgebouwd uit koperfolie, plus een extra strak geweven koperen omvlechting.

De Aircell 7 wordt gebruikt wanneer een ultraflexibele, dubbel afgeschermde kabel nodig is.

Beter dan RG-213

Aircell 7 heeft betere eigenschappen dan RG-213 en is daarnaast gemakkelijker te verwerken omdat de kabel slechts 7mm dik is. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat steeds meer gebruikers van RG-213 overstappen naar Aircell 7.

De Aircell 7 is verkrijgbaar in de standaardlengtes van 25, 50, 100, 200 en 500 meter of op maat gemaakt, eventueel met connectoren gemonteerd.

Connectoren Aircell-7

Speciaal voor Aircell 7 zijn diverse soorten connectoren ontworpen zoals, BNC, N, UHF, SMA, TNC en FME. U vindt deze in de categorie Connectoren 50 OhmDeltron Trading