Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Weerstation

Een weerstation kan veel interessante informatie opleveren, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan informatie over de luchtdruk en windrichting rond een gebouw, maar ook aan de temperatuur, de kracht van de wind, enzovoorts. Steeds meer particulieren kiezen voor een eigen weerstation in huis, zodat zij niet langer afhankelijk zijn van het weer op nieuwszenders. Daarbij is het met een amateurweerstation mogelijk om uw gegevens online te delen, zodat u anderen kunt informeren over het weer in uw omgeving. Een weerstation is helemaal naar eigen inzicht op te bouwen met verschillende, losse componenten. Zo kunt u het zo uitgebreid maken, als u zelf wenst! 

Deltron Trading is een betrouwbaar aanbieder van verschillende soorten weerstations voor particulieren en bedrijven. Onze professionals vertellen u graag meer over de mogelijkheden om met verschillende componenten een eigen weerstation op te bouwen, groot en klein! 

Weerstations voor bedrijven en particulieren

Het aanbod aan weerstations is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Hierdoor is het zowel voor een bedrijf, als voor een particulier mogelijk om een eigen weerstation op te bouwen met verschillende componenten. Kies bijvoorbeeld alleen voor componenten die u wat vertellen over de temperatuur, of breid uw weerstation uit met componenten voor de luchtdruk, de windrichting, enzovoorts. Afhankelijk van uw wensen denken we graag met u mee over het samenstellen van een geschikt weerstation. U zult begrijpen dat u voor een professioneel weerstation meer componenten nodig heeft, dan voor een particulier weerstation. 

In ons assortiment vindt u een grote diversiteit aan weerstations, die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Voor welk doeleinde wenst u een weerstation aan te schaffen? 

Deel uw weersvoorspelling online

Wanneer u informatie heeft verzameld over het weer in uw omgeving, wilt u dit wellicht kunnen delen met anderen. Dit kan heel eenvoudig met Weatherlink, waar u een abonnement voor af dient te sluiten. Met Weatherlink deelt u uw weergegevens op uw website, sociale media, enzovoorts. 


Deltron Trading