Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Weerstations

Veel bedrijven en instellingen maken gebruik van een eigen weerstation, om interessante informatie in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan de luchtdruk, de windrichting en soortgelijke gegevens. Er zijn echter ook steeds meer particulieren, die kiezen voor een eigen weerstation in huis. Met een degelijk amateurweerstation is het relatief eenvoudig om het weer voor de komende dagen op een accurate wijze te voorspellen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Deltron Trading is uw partner voor amateurweerstations van een hoogwaardige kwaliteit! 

Met de apparatuur in ons assortiment kunt u verschillende weerstations opbouwen, groot en klein! Voor welke toepassing wenst u het weerstation te gebruiken? Wilt u bijvoorbeeld het weer kunnen voorspellen? Wilt u de gegevens van uw weerstation online delen via uw eigen website? Enzovoorts. Op basis van uw wensen en de toepassing van het weerstation kunnen onze medewerkers een passend advies geven.

Verschillende soorten weerstations

Tegenwoordig is het voor zowel een professional, als voor een amateur mogelijk om een eigen weerstation op te bouwen. Op basis van uw persoonlijke voorkeur of de toepassing van de professionele weerstations binnen een bedrijf, kunnen wij u meer vertellen over de benodigde omvang van het weerstation. Voor een professionele weersvoorspelling heeft u logischerwijs meer gegevens nodig, dan in het geval van een particuliere voorspelling. 

In ons assortiment vindt u zowel apparatuur voor een professioneel bedrijf, als ook voor een beginnende amateur. Samen met u zoeken we naar het meest geschikte weerstation, die aansluit bij uw toepassing van het weerstation. Voor welke gegevens bent u op zoek naar een passend weerstation? 

Weergegevens online publiceren

Wanneer u gegevens over het weer in de omgeving van uw woning verzameld heeft, wenst u deze wellicht online te delen op een eigen website. Dit is mogelijk met een abonnement op Weatherlink. Zo kunt u uw weergegevens overal en met iedereen delen! 


Deltron Trading