Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

De antennes van Diamond Antenna

Diamond Antenna is een Japans bedrijf dat gevestigd is in Tokyo. Het bedrijf richt zich op het maken van high performance en gebruiksvriendelijke producten. In het assortiment vindt u onder andere producten als antennes, speakers, kabels en accessoires. De producten worden voornamelijk gebruikt in de telecommunicatiewereld. Ook zijn de producten van Diamond Antenna al sinds jaar en dag verkrijgbaar in Nederland. De producten van dit Japanse bedrijf kunt u vinden bij Deltron Trading, de Nederlandse importeur van telecommunicatieapparatuur waaronder Diamond Antenna. Voor antenne-installatie bent u bij ons dan ook aan het juiste adres!

Waar worden antennes voor gebruikt?

Bijna iedereen weet hoe een antenne eruitziet, maar waar worden antennes eigenlijk voor gebruikt? Antennes zijn omvormers die radiofrequente velden omzetten in wisselstromen. Er zijn twee soorten antennes verkrijgbaar: de ontvangstantenne die energie omzet en een verzendantenne die wisselstromen omzet in radiofrequente velden. Antennes worden vaak gebruikt om een betere verbinding te krijgen met uw televisie, radio of computer. Het is mogelijk dat u, ondanks dat u een antenne gebruikt, te maken krijgt met storing. Let er in dit geval op dat de antenne goed is afgesteld. Ook spelen externe factoren een rol bij een storing. Zo kunnen bepaalde apparaten bijvoorbeeld een storing veroorzaken in uw antenne.

Diamond Antenna in Nederland

Het Japanse merk Diamond Antenna is al sinds jaar en dag verkrijgbaar in Nederland. Deltron Trading importeert de producten van het Japanse bedrijf. Zo kunt u bij Deltron Trading terecht voor antennes van Diamond Antenna. Onze medewerkers kunnen u advies geven over de producten van Diamond Antenna. Deltron Trading is de officiële importeur en distributeur in de Benelux voor Diamond Antenna. U bent dus verzekerd van originele producten!

Wanneer u vragen heeft over het aanschaffen van een antenne, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Vul het contactformulier in op onze website of benader één van onze medewerkers telefonisch voor advies op maat!


Deltron Trading