Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Toebehoren voor communicatie apparatuur

Bij Deltron vindt je alle toebehoren en accessoires voor radio communicatie en radio zendapparatuur zoals een SWR en Watt meters, antennes, headsets, beveiligingsoortjes, oortjes, GSM-versterkers etc. 

Antennes voor radiocommunicatie

Met een transceiver alleen ben je nog niet klaar om te kunnen zenden (spreken met andere gebruikers). Je bent ook een goede antenne en antenne kabel nodig die je aan moet sluiten op een transceiver.

Waarom een SWR meter gebruiken?

De staande golfverhoudingsmeter, SWR-meter, ISWR-meter (stroom "I" SWR) of VSWR-meter (voltage SWR) meet de staande golfverhouding (SWR) in een transmissielijn. Je hebt een SWR meter nodig om je antenne goed af te stellen. Het afstellen van een antenne in een proces om je antenne op de juiste lengte te zetten zodat je met je aangesloten radioinstallatie de beste prestaties eruit haalt qua zenden en ontvangen. Het afstemmen van je antenne is een vereiste als je acceptabele prestaties wilt van de radio installatie. Het niet afstemmen van uw antenne zal resulteren in slechte zend- en ontvangstprestaties en kan ook leiden tot permanente schade aan uw radio.

Waarom een GSM-versterker gebruiken?

Een GMS-versterker, ook wel GSM-repeater genoemd, ontvangt via een kleine externe antenne het signaal van de mobiele telefoon, de GMS-versterker versterkt vervolgens het signaal en stuurt het signaal door naar je woonkamer, kantoor of andere locatie. Een GMS-versterker is storingsvrij en eenvoudig zelf te installeren. GMS-repeaters zijn geschikt voor alle mobiele telefoons en netwerken. Inclusief SMS, GPRS en mobiel internet!

Headsets, oortjes en beveiligingsoortjes  

Bij Deltron vindt je een groot assortiment met verschillende headsets, oortjes en beveiligingsoortjes voor gebruik in combinatie met een basis, mobiele en portabel radio communicatiesysteem. Het grote verschil tussen een headset, oortje en een beveiligingsoortje is dat je met een headset en beveiligingsoortje kunt luisteren en spreken (transceive) en met een oortjes alleen kunt luisteren (receive) en dus niet spreken (zenden).

De beveiligingsoortjes die je bij Deltron kunt bestellen hebben een transparant spiraalsnoer en oorstuk (ook wel airtube of tube genoemd) dit maakt dat het oortje minder opvalt in de nek en oor als je hem draagt. Een Headsets is een benaming voor een koptelefoon soort die veel gebruikt wordt in combinatie met een 27MHz transceiver, een PMR446 of voor het luisteren naar een scanner. Oortjes worden veel gebruikt in combinatie met een portabel receiver zoals een scanner voor bijvoorbeeld vliegtuigspotters die luisteren naar de radiocommunicatie tussen de verkeerstoren en piloot van een vliegtuig.

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord