Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Informatie over het retourneren van producten

Deltron is niet alleen een winkel waar u produkten kunt aanschaffen, aftersales is voor Deltron net zo belangrijk als het verkopen van een produkt. U kunt bij Deltron dan ook rekenen op een goede garantieafhandeling. Alle door ons geleverde artikelen worden geleverd met 1 jaar standaard fabrieksgarantie, tenzij anders vermeld. Deltron geeft geen garantie op Linears en eindtransistoren.

Bestellingen van Deltron worden altijd geleverd met een factuur incl. btw. Voor bedrijven buiten Nederland, met een geldig B.T.W (V.A.T) nummer, geldt een intracommunautaire levering. Dit houdt in dat deze bedrijven een 0% B.T.W. factuur ontvangen. U dient deze faktuur goed te bewaren voor retourneren en garantie! Zonder faktuur kunnen er geen artikelen worden geretourneerd en wordt er op deze artikelen ook geen garantie verleend. Bewaar de faktuur dus goed.

Mocht u de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend indien:

 • Na schriftelijk contact per e-mail met Deltron
 • Het herroepingsformulier door ons, ingevuld en ondertekend, is ontvangen.
 • De zending voorzien is van een RMA (return merchandise authorization) nummer.
 • De zending binnen de zichttermijn van 14 dagen bij ons is ontvangen
 • Deze in een indien redelijkerwijs mogelijk in de orginele verpakking zit.
 • Compleet en onbeschadigd is.

Herroepingsrecht voor particulieren
Deltron handelt volgens de wet van kopen op afstand. Dit betekent dat u het recht heeft uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De herroepingsrecht is alleen voor cusumenten van toepassing en niet voor zakelijke klanten.

De volgende artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden:

 • Maatwerk producten zoals bv: op maat gemaakte coaxkabels en connectoren of op maat gemaakt antennes.
 • Producten die om hygienische redenen (uit de verpakking zijn geweest) niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, headsets en hoofdtelefoons e.a.
 • Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.
 • SD Kaarten en Software
 • Producten die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
 • Producten die speciaal besteld in opdracht van de klant bij de fabrikant.
 • Producten die in opdracht van de klant moeten worden aangepast.
 • Producten waarvan het zegel verbroken is zoals bijvoorbeeld software

Herroepingsrecht voor bedrijven/ondernemers
Het herroepingsrecht geldt niet voor bedrijven/ondernemers daar het herroepingsrecht alleen onderdeel is van consumentenwetgeving. B2B (Business to Business) wordt bij Deltron gezien als een bestelling is geplaatst met bedrijfsgegevens en de factuur ook is opgemaakt met deze bedrijfsgegevens.

Retouradres
Deltron geeft de koper het juiste retouradres zodra de retourzending is aangemeld en het herrroepingsformulier is ontvangen van de koper. Indien het bestelde product geleverd is door een 3e partij (leverancier) zal Deltron de koper hiervan het juiste adres vermelden.

Wat mag u met een product doen tijdens de bedenktijd?
Gedurende de bedenktijd dient de koper zorgvuldig om te gaan met het product en de originele verpakking en alleen dat uit de verpakking te halen dat de koper nodig heeft om te beoordelen of het product aan de verwachtingen voldoet. De koper mag het product niet daadwerkelijk gebruiken of testen als de koper nog niet weet of hij het product daadwerkelijk behoudt. Deltron mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat het product gebruikt of getest is.

Kosten voor het retour sturen van een product
Deltron vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten die door Deltron in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Deltron aanbiedt het product zelf af te halen, mag Deltron wachten met terugbetalen tot Deltron het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Deltron gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel en rekeningnummer dat de consument heeft gebruikt tijdens de bestelprocedure. Terugbetalingen worden niet naar een andere rekening, als op gegeven tijdens bestelling, terug gestort.

Verzenden van een retourzending
Het opsturen van een retourzending is ten allertijde voor uw eigen rekening en risico. Dit houdt in dat Deltron geen verantwoordelijkheid draagt voor schade, vermissing of anderszins van uw verzonden retourzending. Verpak u retourzending goed zodat er geen schade kan ontstaan tijdens het transport. Uw zending dient geleverd te worden op werkdagen op het adres wat u ontvangt van Deltron nadat u de zending aangemeld heeft voor retoursturen. Pakketshop levering worden niet ontvangen en zullen automatisch retour worden gestuurd naar het verzendadres.

Terugbetaling aankoopbedrag
Indien als zodanig overeengekomen, stort Deltron het aankoop bedrag binnen 2 weken terug op de rekening waar de order is mee voldaan.

Artikelen die niet voldoen aan het herroepingsrecht
Artikelen die niet voldoen aan bovenstaande criteria blijven eigendom van de koper. Deltron zal de artikelen naar de koper terug sturen en de gemaakte kosten in rekening brengen bij de koper.

Stappenplan voor retourneren
 

 • Meld het door u te retourneren product (binnen 14 dagen na ontvangst datum) aan bij onze klantenservice via e-mail
 • Download het herroepingsformulier, vul deze in, onderteken deze en stuur deze per e-mail naar ons op.
 • Zodra wij het herroepingsformulier ingevuld en ondertekend van u hebben ontvangen ontvangt u van ons een RMA (return merchandise authorization) nummer, dat u kunt vermelden op de terug te sturen zending, en u ontvangt het adres waar u, het te retourneren product, naar toe kunt sturen. (het retour adres is niet altijd in veendam dus niet zomaar een product naar veendam opsturen)
 • Verstuur uw retourzending ten allertijden met track&trace code en vermeld deze track&trace code bij onze klantenservice
 • Na ontvangst van uw zending, stuurt wij u een ontvangstbevestiging via e-mail en neemt de retour zending in behandeling
 • Indien het product voldoet aan de retourvoorwaarden ruilen wij het artikel om of storten het aankoopbedrag binnen 2 weken terug, afhankelijk van uw wens.
 • Indien het product niet voldoet aan de retourvoorwaarden sturen wij het product weer terug naar het adres wat opgegeven is tijdens de bestelling en zullen de gemaakt verzendkosten in rekening bregen bij de koper.

Mocht u na het lezen van dit retourbeleid toch nog vragen hebben over ons retourbeleid neem dan gerust contact met ons.

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord