Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

GSM masten

Er zijn verschillende situaties te bedenken, waarin het signaal van uw mobiele telefoon niet optimaal is. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat u zich in een buitengebied van Nederland bevindt, dat u in een gebouw met een dikke betonnen constructie verblijft, of dat u bij een groot evenement aanwezig bent. In deze situaties wordt het signaal voor het gebruik van uw mobiele telefoon dermate gehinderd, dat sms’jes niet meer verstuurd kunnen worden, dat het signaal van uw mobiele internet hapert en dat u steeds wegvalt bij het telefoneren. Zeker binnen bedrijfspanden is dit erg vervelend, als u een gesprek moet voeren met een belangrijke zakenpartner.

Met de GSM masten van Deltron Trading kunt u hier een oplossing voor bieden. Een GSM mast kan gebruikt worden voor het versterken van het signaal voor het gebruik van uw mobiele telefoon. Dergelijke GSM masten worden bijvoorbeeld ook regelmatig gebruikt bij grote festivals, om te voorkomen dat mensen onbereikbaar zijn of dat hulpdiensten bijvoorbeeld niet meer kunnen worden ingeschakeld.

Verschillende soorten GSM masten

GSM masten worden in verschillende soorten aangeboden in het assortiment van Deltron Trading. Doorgaans zijn de GSM masten te gebruiken voor het versterken van het signaal van GSM-, UMTS- en GPRS-netwerken. Deze netwerken zijn het meest gebruikelijk voor het gebruik van mobiele telefoons in gebouwen en open ruimtes. Door het grote aanbod aan GSM masten kan het behoorlijk ingewikkeld zijn om de juiste GSM mast voor uw toepassing te vinden. Onze vakkundige medewerkers zijn u graag met een passend advies over de verschillen tussen GSM masten van dienst.

Deltron Trading: specialist in GSM masten!

De GSM masten van Deltron Trading zijn van een hoge kwaliteit, zodat deze het signaal optimaal voor u versterken. Het is vanzelfsprekend van verschillende aspecten afhankelijk, in hoeverre het mogelijk is om het signaal te versterken en over welk oppervlak dit gebeurt.

GSM antennes


Deltron Trading