Ordered before 15.00? Next day delivery!
Free shipping above € 250,00
Kabelexpress
Customer support
Alles over coax

De FM-antenne coax

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Een FM-coaxantenne wordt onder meer gebruik voor het transporteren van het geluidssignaal voor uw radio. Ook worden coaxverbindingen ingezet voor het transport van het signaal voor beeld en geluid op uw televisie en uw internetsignaal. Om een haperend signaal te voorkomen, is het sterk aan te raden om een FM antenne coax van een hoogwaardige kwaliteit aan te schaffen. Des te beter de kwaliteit van de coaxverbinding is, des te beter is het signaal voor een scherp beeld, geluid en internetsignaal over het algemeen ook. Om het signaal van uw FM-antenne coax verder te verbeteren, kunt u kiezen voor een coax versterker. Zowel voor een FM-antenne coax, als voor een coax versterker bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres!

Coax versterker gebruiken

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Een coax kabel is een kabel waarbij twee concentrische geleiders gebruikmaken van dezelfde as. Daardoor kan de kabel goed ontvangen en gaat er zo min mogelijk van het signaal verloren. Zo ontstaan goede verbindingen voor bijvoorbeeld televisie. Een normale coax verbinding bestaat uit een coax kabel en de bijbehorende connector. Soms gaat er toch wat van het signaal verloren. Om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk verlies optreedt, kunt u gebruik maken van een coax versterker. De beste coax versterkers vindt u bij Deltron Trading.

Een coax grondkabel gebruiken

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Radiofrequente signalen worden gebruikt voor het overbrengen van beeld, geluid en internet. Op de een of andere manier moeten deze signalen worden getransporteerd naar de aansluitingen in woningen. Dat gaat via grondkabels, waarbij vaak gekozen wordt voor een coax grondkabel. Met minimaal of zelfs helemaal geen verlies komt het signaal bij de gebruiker – professioneel of thuis – binnen. Het resultaat is beeld, geluid en internet van topkwaliteit. Dat is dan ook de reden dat een coax grondkabel vaak wordt gebruikt. Bent u op zoek naar een importeur of groothandel voor een bepaalde type coax grondkabel of voor een volledig gamma, dan is Deltron de specialist waarnaar u op zoek bent!

Het belang van coax stekkers

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Coaxkabels van hoge kwaliteit zorgen voor een goed transport van hoogfrequente signalen. Ze worden veelvuldig gebruikt voor televisiesignalen of voor signalen in een computernetwerk. De kabel kan echter wel goed zijn, als de coax stekker zorgt voor een bron van verlies dan gaat dat ten koste van het signaal. Een coax stekker of connector van goede kwaliteit is dus zeker zo belangrijk als de kwaliteit van de kabels zelf. Bij Deltron bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van hoogwaardige coax connectoren.

CPR

CPR is een norm voor brandclassificatie van kabels in gebouwen. CPR staat ook wel bekend als de EN 50575 norm. Voor Nederland is dit de NEN 8012.

Free shipping NL

For orders above € 250,00

Kabelexpress