Snelle levering met Track&Trace
Gratis verzending vanaf € 250,00
Veilig bestellen en betalen
KabelExpress
Blogs over communicatie-apparatuur

GSM masten gebruiken

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Er zijn verschillende situaties te bedenken, waarin het signaal van je mobiele telefoon niet optimaal is. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat jij je in een buitengebied van Nederland bevindt, dat je in een gebouw met een dikke betonnen constructie verblijft, of dat je bij een groot evenement aanwezig bent. In deze situaties wordt het signaal voor het gebruik van je mobiele telefoon dermate gehinderd, dat sms’jes niet meer verstuurd kunnen worden, dat het signaal van je mobiele internet hapert en dat je steeds wegvalt bij het telefoneren. Zeker binnen bedrijfspanden is dit
erg vervelend, als je een gesprek moet voeren met een belangrijke zakenpartner.

Met de GSM masten van Deltron Trading kunt je hier een oplossing voor bieden. Een GSM mast kan gebruikt worden voor het versterken van het signaal voor het gebruik van jouw mobiele telefoon. Dergelijke GSM masten worden bijvoorbeeld ook regelmatig gebruikt bij grote festivals, om te voorkomen dat mensen onbereikbaar zijn of dat hulpdiensten bijvoorbeeld niet meer kunnen worden ingeschakeld.

GSM en UMTS smartrepeaters

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Het bereik van telecomproviders is niet overal even sterk in Nederland en België. Denk bijvoorbeeld aan een beboste omgeving, een woning tussen grote betonnen gebouwen, plekken rond landsgrenzen, enzovoorts. Wanneer u ook zelf regelmatig te maken krijgt met een beperkt bereik tijdens het voeren van een telefoongesprek, het versturen van een sms’je of het gebruik van mobiel internet, kunnen professionele GSM en UMTS repeaters de uitkomst bieden.

Deltron Trading is een erkend aanbieder van verschillende soorten en modellen professionele GSM en UMTS repeaters. Zo heeft u voortaan altijd en overal in jouw woning of bedrijfspand een goed bereik voor het gebruik van uw mobiele telefoon.

Sabotage werende antennes

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Bent u op zoek naar een antenne die sabotage werend is vormgegeven? Met een dergelijke antenne is het mogelijk om telefoonsignalen of signalen van een mobilofoon en portofoon te versterken in openbare ruimtes, zonder dat mensen de antenne kunnen beschadigen. Een antenne die sabotage werend is vormgegeven heeft een bepaalde vorm, die erg lastig te vernielen is. Het signaal zal hierdoor beschikbaar blijven, wat bijvoorbeeld erg belangrijk is bij de communicatie van beveiligers via een portofoon. Deltron Trading is een erkend aanbieder van dergelijke antennes! Bij ons kunt u een antenne die sabotage werend is kopen voor tijdelijke en permanente situaties.

Communicatieapparatuur tools

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Communicatieapparatuur kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo kunt u communicatieapparatuur gebruiken voor bijvoorbeeld kabeltelevisie, interactieve tv, radio of voor LAN-netwerken. Het transport van de communicatieapparatuur verloopt vaak via coax antennes, AOR ontvangers of via overige antennes. Maar hoe worden deze hulpstukken nu gebruikt?

Portofoon voor horeca

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

In de horeca is een portofoon onmisbaar! Met een portofoon kunnen de verschillende medewerkers binnen uw horecagelegenheid met elkaar communiceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de communicatie tussen de beveiligers van uw horecagelegenheid, de communicatie tussen de bediening en de keuken, enzovoorts. Met een portofoon voor de horeca wordt deze communicatie een stuk makkelijker gemaakt en voorkomt u dat personeelsleden voortdurend naar elkaar moeten roepen in uw horecagelegenheid. In het assortiment van Deltron Trading vindt u verschillende soorten portofoons voor de horeca. Wij zijn al jaren een erkend aanbieder van deze portofoons, waardoor we u vrijwel altijd een geschikte portofoon aan kunnen bieden. Voor welk type horecagelegenheid bent u op zoek naar een portofoon?

Gratis verzending vanaf € 250,00

Kabelexpress