Ordered before 15.00? Next day delivery!
Free shipping above € 250,00
Kabelexpress
Customer support
Blogs over communicatie-apparatuur

Portofoon voor horeca

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

In de horeca is een portofoon onmisbaar! Met een portofoon kunnen de verschillende medewerkers binnen uw horecagelegenheid met elkaar communiceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de communicatie tussen de beveiligers van uw horecagelegenheid, de communicatie tussen de bediening en de keuken, enzovoorts. Met een portofoon voor de horeca wordt deze communicatie een stuk makkelijker gemaakt en voorkomt u dat personeelsleden voortdurend naar elkaar moeten roepen in uw horecagelegenheid. In het assortiment van Deltron Trading vindt u verschillende soorten portofoons voor de horeca. Wij zijn al jaren een erkend aanbieder van deze portofoons, waardoor we u vrijwel altijd een geschikte portofoon aan kunnen bieden. Voor welk type horecagelegenheid bent u op zoek naar een portofoon?

Portofoon met earphone

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Portofoons worden in tal van verschillende modellen en soorten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een analoge en een digitale portofoon, een portofoon met of zonder de noodzaak van een vergunning en portofoons met of zonder earphones. Een portofoon met earphone heeft verschillende voordelen, zeker wanneer u deze portofoons wilt laten gebruiken door het personeel van uw winkel of beveiligers tijdens een groot evenement. Deltron Trading is een erkend aanbieder van verschillende soorten portofoons! Bij ons vindt u portofoons met earphones, maar ook een breed scala aan portofoons zonder headset. Welke type portofoon past het beste bij de situatie waarin u deze wenst te gebruiken?

Portofoon voor supermarkten

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Als eigenaar van een supermarkt wilt u dat verschillende afdelingen binnen uw winkel eenvoudig met elkaar kunnen communiceren. Denk bijvoorbeeld aan de communicatie tussen beveiligers onderling of tussen een beveiliger en de klantenservice. Deltron Trading biedt een portofoon voor de supermarkt, waarmee de communicatie tussen verschillende afdelingen vergemakkelijkt wordt. In ons assortiment vindt u verschillende soorten portofoons, waardoor het soms behoorlijk lastig kan zijn om de meest geschikte portofoon voor een supermarkt te vinden. Onze medewerkers helpen u hier graag bij! Zo vindt u altijd een geschikte portofoon voor uw supermarkt.

Werken met een marifoon antenne?

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Tegenwoordig is het voor al het waterverkeer in Nederland verplicht om een marifoon aan boord te hebben. Dit is een communicatiemiddel waarmee schepen met elkaar in contact kunnen komen. Er wordt afgesteld op een bepaalde frequentie, zodat schippers elkaar kunnen ontvangen. Ook in de pleziervaart zijn marifoons belangrijk. Bent u op zoek naar een goede marifoonantenne? Dan bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres. Wij hebben de beste antennes voor u geselecteerd waaronder AEP en Diamond Antenna.

Digitale portofoons

 • Geplaatst op
 • Door Deltron
 • 0

Voor de communicatie tussen verschillende partijen binnen een bedrijf zijn digitale portofoons ideaal. Deltron Trading is een erkend aanbieder van digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie. Door onze jarenlange ervaring in het aanbieden van deze digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie kunnen onze medewerkers u meer vertellen over de voordelen van de verschillende portofoons in ons assortiment. Zo vindt u gegarandeerd de digitale portofoons voor bedrijfscommunicatie die het beste aansluiten bij de situatie waarin u deze wilt kunnen gebruiken.

Free shipping NL

For orders above € 250,00

Free returns

Within 30 days

Kabelexpress