Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Portofoon met earphone

Voordelen van een portofoon met earphone

Een portofoon met earphone biedt verschillende voordelen. Bij deze portofoons wordt de portofoon headset in de portofoon geklikt, die u vervolgens in een broekzak of aan uw riem kunt dragen. Het voornaamste voordeel hierbij is dat u uw handen vrij heeft tijdens het beveiligen van een evenement, het helpen van klanten in een winkel, enzovoorts. Bij de aanschaf van een portofoon met earphone heeft u de keuze uit verschillende soorten headsets. Wilt u bijvoorbeeld dat een medewerker alleen mee kan luisteren met de gesprekken die via de portofoon gevoerd worden, of moet een medewerker via de headset deel kunnen nemen aan het gesprek?

Deltron Trading helpt u op weg

Veel consumenten vinden het lastig om een geschikte portofoon met earphone te vinden. Dit komt mede door het feit dat het aanbod aan portfoons ontzettend groot is! Deltron Trading helpt u graag bij het vinden van de meest geschikte portofoon bij de situatie waarin u deze wilt kunnen gebruiken. Wilt u een portofoon met earphone voor het gebruik in uw winkel? Of wilt u deze bijvoorbeeld aanschaffen voor de beveiligers bij uw evenementen? De medewerkers van Deltron Trading denken graag geheel vrijblijvend met u mee over een passende oplossing!

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord