Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Coaxkabels 

Een coaxverbinding is een speciaal type verbinding, welke de kans op storingen in uw signaal voor een televisie of radio minimaliseert. Om een coaxverbinding op te kunnen zetten worden coaxkabels en coaxconnectoren gebruikt, waarvoor u bij Deltron Trading aan het juiste adres bent. Wij helpen dagelijks tientallen particulieren en bedrijven bij het opzetten van een eigen coaxverbinding, zodat zij voortaan kunnen genieten van een scherp en helder beeld op hun televisie, een helder radiogeluid en een snelle internetverbinding. Waar nodig kunnen we u helpen met een coaxversterker, zodat het signaal verder versterkt wordt. 

Coaxkabels: hoe werkt het? 

Het principe van een coaxkabel wordt ook wel ‘coaxiaal’ genoemd. In de kabel zitten twee geleiders, die gebruik maken van eenzelfde as. Dit coaxiale principe zorgt ervoor dat de elektrische en magnetische velden rond de coaxkabels elkaar opheffen, wat de kans op verstoringen minimaliseert. De coaxkabels zelf transporteren radiofrequente signalen naar de verschillende aansluitpunten in uw woning, zodat u overal in huis zonder storingen televisie kunt kijken en radio kunt luisteren. 

Soms komt het voor dat een coaxverbinding met enkel coaxkabels en coaxconnectoren nog niet het beoogde resultaat met zich meebrengt. In dat geval is het noodzakelijk om ook een coaxversterker aan te schaffen. Hiermee versterkt u logischerwijs het signaal, waardoor de kans op storingen verder wordt ingeperkt. 

Coaxkabels kopen

Bent u van plan om zelf een coaxverbinding in uw woning of een bedrijfs-/winkelpand op te zetten? Laat u adviseren door de professionals van Deltron Trading! Het is bijvoorbeeld goed om te weten, dat niet iedere coaxkabel geschikt is voor ieder doeleind. Daarbij is het niet altijd mogelijk om een coaxkabel op een coaxconnector aan te sluiten. Wij vertellen u graag meer over het gebruik van coaxkabels, om een ruisvrij signaal in huis te ontvangen. 

Ons assortiment biedt u producten van gerenommeerde merken als Ecoflex, Aircom en Aircell.  


Deltron Trading