Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

De beste verbinding met coax draadloos

Wilt u graag op meerdere plekken in huis tv kunnen kijken, maar is er niet overal een coax aansluiting? Dan zou coax draadloos de oplossing zijn. Een draadloze coax verbinding is helaas een utopie. Voor alles op het gebied van coax kabels, versterkers en verbindingen bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres. Wij zijn dé expert op het gebied van antenne installaties.

Verbinding via de coax kabel

Via kabels onder de grond worden er signalen vanuit de lucht naar uw huis gestuurd. Deze signalen komen binnen bij de coax aansluiting, die meestal in de woonkamer is geïnstalleerd. Hier kunt u dan een coax kabel op aansluiten die u verbindt met de televisie. Op die manier wordt het binnenkomende signaal omgezet in een verbinding met beeld en geluid. Via dit principe werken de meeste analoge verbindingen. De coax kabel zorgt ervoor dat de ruis tussen binnenkomst en ontvangst zo veel mogelijk wordt weggenomen. Meestal moet deze kabel worden doorgetrokken als u ook in andere kamers tv wilt kunnen kijken. Met coax draadloos is het mogelijk om zonder lange kabels tv te kijken op plaatsen in huis waar geen coax aansluiting in de buurt is. U verlengt hiermee het digitale signaal van de (hoofd)decoder.
Voor het kijken van televisie met coax draadloos heeft u een speciale decoder nodig. Deze vindt u in het uitgebreide assortiment van Deltron Trading. Wij kunnen u helpen bij het aansluiten en installeren van de decoder, zodat u voortaan overal in huis tv kunt kijken.

Alles wat u nodig heeft

Bij Deltron Trading vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van antenne-installaties en radiocommunicatie. Naast mogelijkheden voor draadloze coax verbindingen, hebben wij ook coax kabels en versterkers. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit bent u altijd verzekerd van een feilloze signaalontvangst. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0528 – 268816.


Deltron Trading