Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Een coax stekker 

Wellicht heeft u er nooit eerder van gehoord, een coax stekker. De term ‘coax’ is een afkorting van ‘coaxiale kabel’, wat beschreven wordt als ‘een kabel met twee (concentrische) geleiders’. We noemen een coaxkabel coaxiaal, omdat beide geleiders gebruik maken van dezelfde as. De binnen- en buitengeleider in de coaxkabel zorgen voor magnetische en elektrische velden. Doordat dit magnetische en elektrische veld elkaar opheffen, kan een verstoord signaal voorkomen worden. 

Naast het feit dat de kwaliteit van het signaal verbeterd wordt door het wederzijds opheffen van deze velden, speelt ook de coax stekker hier een rol in. Wanneer u kiest voor een coax stekker van een hoogwaardige kwaliteit, kunt u zonder problemen (kabel)televisie in huis ontvangen. Met een coax stekker is het mogelijk om radiofrequente straling, wat zorgt voor beeld en geluid, te transporteren. Ook voor signalen in een computernetwerk worden coax stekkers ingezet. 

Het belang van een coax stekker

Wellicht heeft u een coaxkabel van een zeer hoge kwaliteit aangeschaft, maar laten de coax stekkers te wensen over op het gebied van kwaliteit. Om een optimaal signaal te kunnen ontvangen, dient u een kwalitatief goede coax stekker te gebruiken. Onder een goede coax stekker verstaan we een stekker die stralingsarm is. Dit houdt in dat er bijna geen storting optreedt! Een goede coax stekker heeft een goede impedantie, een laag verlies bij invoeging, is waterdicht en is zorgvuldig gedimensioneerd. Een slechte kwaliteit heeft namelijk een grote invloed op het signaal. 

Coax stekker kopen bij Deltron Trading

Deltron Trading is uw partner voor de aanschaf van coax stekkers, van een hoogwaardige kwaliteit! Wij bieden verschillende coax stekkers en coaxkabels aan, van gerenommeerde merken als Aircell, Aircom en Ecoflex. Het is van verschillende factoren afhankelijk, welk type coax stekker het beste aansluit bij de situatie waarin u deze wenst te gebruiken. 


Deltron Trading