Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Een coax versterker

Om een scherp beeld en geluid in huis of in een winkel-/bedrijfspand te hebben, dient u de beschikking te hebben over een coaxverbinding van een hoogwaardige kwaliteit. Ook wordt een coaxverbinding gebruikt voor het ontvangst van snel internet. Doorgaans bestaat een coaxverbinding uit de combinatie van een coaxkabel met een bijpassende coax stekker. Des te beter de kwaliteit van deze onderdelen is, des te kleiner is het verlies van uw signaal! Buiten het feit dat u kunt kiezen voor producten van een hoge kwaliteit, kunt u het signaal verbeteren met een coax versterker. Deltron Trading is uw partner voor coaxverbindingen en coax versterkers! 

Coaxverbindingen opzetten

Wat is een coaxverbinding? Een coaxverbinding staat voor ‘coaxiale verbinding’, wat betekent dat er gebruik wordt gemaakt van twee concentrische geleiders. Deze geleiders maken gebruik van dezelfde as. Het principe van coaxkabels is in alle gevallen hetzelfde, maar toch verschillen van de kabels van elkaar. Niet iedere kabel heeft de kwaliteit om een scherp en snel signaal te transporteren, wat leidt tot kwaliteitsverlies van uw beeld, geluid en internetsignaal. 

Om haperingen in het signaal te voorkomen, kunt u gebruik maken van een zogenaamde coax versterker. Een los onderdeel van de coaxverbinding, die het signaal versterkt en daardoor zorgt voor een betere kwaliteit van uw beeld, geluid en internetsignaal. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende coax versterkers in ons assortiment. 

Coax versterker kopen

Bij de aanschaf van een coax versterker dient u met verschillende aspecten rekening te houden. De kwaliteit van de coax versterkers staat hierbij voorop: des te beter de kwaliteit, des te kleiner de kans op ruis. Vaak is het verstandiger om iets meer te investeren in een goed signaal, dan te kiezen voor de goedkoopste coax versterker. Een kwalitatief betere coax versterker biedt een grotere mate van versterking aan en heeft doorgaans meer uitgangen. Let ook op een eventuele retourgeschiktheid van de coax versterker! 


Deltron Trading