Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Een coaxkabel kopen

Voor het transporteren van radiofrequente signalen naar aansluitpunten in woningen, bedrijfspanden en winkelpanden, gebruikt men een zogenaamde coaxverbinding. Het gebruik van een coaxverbinding is niet voor niets, het signaalverlies kan hierbij namelijk geminimaliseerd worden. Om een coaxverbinding op te kunnen zetten, is een coaxconnector en coaxkabel kopen noodzakelijk. Let bij het kopen van een coaxkabel goed op het type coaxconnector wat hierbij past! Niet iedere coaxconnector is namelijk aan te sluiten op iedere coaxkabel. Naast een coaxconnector en coaxkabel kunt u tevens kiezen voor een coax versterker, waarmee het signaal verder verbeterd kan worden! Deltron Trading is uw partner bij de aanschaf van onderdelen voor een coaxverbinding. 

Waarom een coaxkabel kopen?

Een coaxkabel kopen is noodzakelijk, als u een televisie-, radio- en internetsignaal wenst te ontvangen. Met een coaxverbinding wordt het signaalverlies geminimaliseerd, waardoor u altijd een scherp beeld, geluid en een internetverbinding heeft. Des te beter de kwaliteit van de coaxkabel is, des te minder ruis zult u ervaren tijdens het kijken van televisie, het luisteren naar de radio of het internetten. Een coaxverbinding staat eigenlijk voor ‘coaxiale verbinding’, wat inhoudt dat de coaxkabel uit twee geleiders bestaat: de binnen- en buitengeleider. Deze geleiders maken gebruik van dezelfde as, waarvan de term coaxiaal afkomstig is. Het voornaamste voordeel van deze technologie, is dat de elektrische en magnetische velden elkaar opheffen. Hierdoor is er nauwelijks sprake van een verstoring van het signaal! 

Coaxkabel kopen bij Deltron Trading

Deltron Trading biedt u een breed scala aan coaxkabels, -connectoren en –versterkers aan, voor particulier en professioneel gebruik. Hoewel coaxkabels gebaseerd zijn op hetzelfde principe, is niet iedere kabel geschikt voor hetzelfde doeleinde. Onze professionele medewerkers helpen u graag bij het kopen van de juiste coaxkabels voor uw doeleinde. Het hangt van verschillende factoren af, welke coaxkabel het meest geschikt is. 


Deltron Trading