Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Goede coaxkabel

In veel woningen en bedrijfs-/winkelpanden maakt men gebruik van een zogenaamde coaxverbinding, om radiofrequente signalen naar aansluitpunten in gebouwen te vervoeren. Het voornaamste voordeel van een coaxverbinding, is de minimale storing die u hiermee zult ervaren. Om een coaxverbinding op te kunnen zetten heeft u een goede coaxkabel en een coaxconnector nodig, die u vindt in het assortiment van Deltron Trading. Onze professionals kunnen u tevens meer vertellen over de verschillende soorten coaxkabels en coaxconnectoren. Niet iedere goede coaxkabel is namelijk voor ieder doeleinde te gebruiken! 

Het gebruik van een goede coaxkabel

Een goede coaxkabel staat eigenlijk voor ‘coaxiale kabel’, wat betekent dat de kabel twee geleiders bevat die van eenzelfde as gebruik maken. Het voordeel aan een dergelijke kabel, is dat de kans op storingen in uw signaal geminimaliseerd wordt. Dit komt doordat de elektrische en magnetische velden rond de coaxkabels elkaar opheffen. Zo is het mogelijk om een zuiver radiosignaal en een helder beeld op uw televisie te krijgen. 

Het belang van een goede coaxkabel is groot, omdat uw signaal hiermee ook een stuk beter zal zijn. Let er wel op, dat de kwaliteit van de coaxkabel overeenkomt met de kwaliteit van de gekozen coaxconnector. Wanneer de coaxconnector veel minder goed is, zou het signaal alsnog storingen kunnen bevatten. U kunt het signaal van uw televisie of radio verder verbeteren door ook een coaxversterker aan te schaffen. Hiermee versterkt u het signaal, wat de kans op storingen verder verkleint. 

Een goede coaxkabel kopen

Bent u overtuigd van de werking van een coaxverbinding? Deltron Trading geeft u graag een passend advies over het opzetten van uw eigen coaxverbinding met een goede coaxkabel, een coaxconnector en eventueel een coaxversterker. In ons assortiment vindt u producten van gerenommeerde merken als Aircom, Aircell en Ecoflex. Wij vertellen u graag welke coaxkabels bij welke doeleinden te gebruiken zijn. 


Deltron Trading