Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

RF connectoren

Om een goed televisie- en radiosignaal in uw woning of kantoor te kunnen ontvangen, is het gebruik van een coaxkabel noodzakelijk. Deze RF coaxkabel wordt over het algemeen gecombineerd met zogenaamde RF connectoren, waarmee de kans op storingen in uw signaal sterk verminderd kan worden. Er is immers niets vervelender dan een hapering in uw televisie- of radiosignaal als u naar uw favoriete programma kijkt of naar het nieuws op de radio luistert. In het assortiment van Deltron Trading vindt u verschillende soorten RF connectoren, die u met het merendeel van onze RF coaxkabels kunt combineren. Zo wordt de kans op een hapering in uw televisie- en radiosignaal minimaal.

De combinatie van RF connectoren en coaxkabels

Met de combinatie van RF connectoren en coaxkabel is het mogelijk om het televisie- en radiosignaal in uw huis te transporteren. Het signaal moet immers vanuit de muur naar uw televisie en radio vervoerd worden om kabeltelevisie of radiozenders te kunnen ontvangen. In sommige gevallen wordt er tussen de RF connector en de televisie een recorder of decoder gebruikt, die vervolgens met bijvoorbeeld een HDMI-kabel aan de televisie wordt gekoppeld.

Het gebruik van een coaxkabel en RF connectoren is sterk aan te bevelen omdat een goede coaxkabel stralingsarm is. Dit betekent dat hoogfrequentiesignalen nauwelijks naar buiten kunnen lekken en dat het daarbij voor diezelfde signalen niet mogelijk is om van buiten naar binnen te dringen. Bij goedkopere oplossingen is dit wel mogelijk, wat de kwaliteit van uw televisie- en radiosignaal negatief beïnvloedt.

Gespecialiseerde aanbieder van RF connectoren

Deltron Trading is een erkend specialist in het aanbieden van verschillende soorten en modellen RF connectoren. Kijk voor de aanschaf van RF connectoren altijd of deze te combineren zijn met de coaxkabels die u momenteel al gebruikt voor het ontvangen van een televisie- en radiosignaal. Mocht u toch nog twijfelen, dat kunt u altijd om advies vragen bij een van onze medewerkers.


Deltron Trading