Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

RF connectoren en accessoires

Voor het verbeteren van het televisie- en radiosignaal in uw woning is het sterk aan te raden om gebruik te maken van een zogenaamde coaxkabel. Met een RF-coaxkabel wordt de kans op storingen in uw signaal geminimaliseerd, waardoor u voortaan zonder problemen naar uw favoriete zender of serie kunt kijken. Om een RF-coaxkabel te kunnen gebruiken voor het vervoer van het televisie- en radiosignaal door uw woning, dient u zogenaamde RF-connectoren te gebruiken.

RF-connectoren en accessoires voor het maken van de koppeling tussen de RF-coaxkabels en –connectoren vindt u in het assortiment van Deltron Trading.

Een storingvrij signaal: RF-connectoren en –coaxkabels

Om van een storingvrij radio- en televisiesignaal te kunnen genieten, combineert u de RF-coaxkabels met –connectoren. Let bij de aanschaf van RF-connectoren en accessoires op de geschiktheid ervan voor het gebruik in combinatie met RF-coaxkabels. Niet iedere RF-connector of accessoire past namelijk bij het formaat van de coaxkabels. Met deze combinatie wordt het signaal vanuit de ingang van uw woning naar de televisie(s) en radio(s) in uw woning vervoerd. In sommige gevallen gaat het signaal eerst naar een recorder of decoder, bijvoorbeeld als u gebruik maakt van interactieve televisie.

Met een RF-connector en –coaxkabel wordt de straling rond de coaxkabel geminimaliseerd, wat de kans op storingen sterk verkleint. Bij een coaxkabel wordt namelijk zo goed mogelijk voorkomen dat hoogfrequentiesignalen naar buiten kunnen lekken of naar binnen kunnen dringen. Bij een goedkopere oplossing is dit wel zo, met storingen in uw signaal tot gevolg.

 RF-connectoren en accessoires online bestellen

Voor de aanschaf van RF-connectoren en accessoires bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres. Wij zijn een erkend aanbieder van dergelijke producten, waarbij we een hoge kwaliteit van onze RF-connectoren en accessoires vooropstellen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van RF-coaxkabels en –connectoren, om uzelf op die manier van een storingvrij signaal te voorzien.


Deltron Trading