Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Communicatieapparatuur

Wilt u communicatieapparatuur of meetapparatuur in huis halen, dan is Deltron Trading BV daarvoor de juiste partner. Op het gebied van communicatieapparatuur, verloopt het transport van radiofrequente signalen vaak via een coax kabel. Voor verschillende soorten coax kabels, geschikt voor verschillende doeleinden en verschillende communicatieapparatuur, bent u bij Deltron aan het juiste adres. Voor kabeltelevisie, interactieve televisie, radiocommunicatie of een draadloos LAN-netwerk: coax is geschikt! Deltron is ook nog actief in een ander segment. Ook voor alle meetapparatuur voor uw weerstation kunt u namelijk bij ons terecht.

Verbinding van communicatieapparatuur: coax!

Het transport van signalen van en naar een antenneinstallatie, computernetwerk of bij radiocommunicatie, verloopt vaak via een coax kabel. Waarom juist deze soort kabels zo in trek zijn? Het voordeel van coax is dat het signaal tijdens het transport weinig tot geen verlies kent. Dat komt omdat er in de coax kabel twee geleidingen aanwezig zijn, een binnengeleider en een buitengeleider. Omdat deze twee geleiders gebruikmaken van dezelfde kern (een coax), treedt er geen of slechts minimaal verlies op. Het signaal wordt niet of nauwelijks verstoord, wat zorgt voor een optimaal beeld, geluid of optimale verbinding. Deltron is gespecialiseerd op het gebied van coax. Zowel kabels als connectoren behoren tot het brede assortiment. Voor elke soort communicatieapparatuur heeft Deltron de juiste coax-oplossing!

Meetapparatuur voor een weerstation

Een weerstation kan voor sommige bedrijven of instellingen essentieel zijn. Een goede weersvoorspelling heeft bijvoorbeeld direct invloed op de bedrijfsvoering. Denkt u maar eens aan bedrijven in de agrarische sector of aan instellingen of bedrijven die dagelijks te maken hebben met het werken in de buitenlucht. Het weer speelt dan onmiskenbaar een bepalende rol. Het is fijn om, op basis van een accurate voorspelling, in te kunnen spelen op de verwachtingen. Een kwalitatief goed weerstation aanschaffen of op zoek naar een specifiek onderdeel? Deltron kan alle benodigde meetapparatuur voor elk weerstation leveren, zowel voor professioneel gebruik als voor thuisgebruik.


Deltron Trading