Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Weten wat er valt met de digitale regenmeter

In Nederland kan het nog wel eens regenen. Natte dagen waarop u eigenlijk liever binnen blijft zijn ons niet onbekend. Soms zien we dagen achtereen alleen maar een donkergrijze wolkenlucht waaruit de regen met bakken naar beneden stroomt. Is het uw favoriete hobby om de gang van zaken omtrent het weer bij te houden of moet u dit beroepsmatig doen? Dan mag een digitale regenmeter niet ontbreken in uw weerstation. Hiermee weet u precies wat er is gevallen en kunt u voorspellingen doen over aankomende regen.

Digitaal, altijd handig

Veel oude technologische meet- en communicatiemiddelen zijn in de loop der jaren van analoog overgegaan naar digitaal. Denk bijvoorbeeld aan de televisie, radio’s en thermometers. Ook de regenmeter heeft zich naar digitaal ontwikkeld. Een digitale regenmeter is een handige uitbreiding van het weerstation. De digitale regenmeter heeft een opvangbakje waarin het regenwater of andere neerslag wordt opgevangen. De inhoud wordt dan automatisch geregistreerd en naar het computertje gestuurd, waarop dan precies alle details te zien zijn. Hoeveel er is gevallen en wat we bijvoorbeeld nog kunnen verwachten. Wilt u uw weerstation graag uitbreiden met een digitale regenmeter? Dan bent u bij Deltron Trading aan het juiste adres.

Uitgebreide weerstations

Deltron Trading is uw expert op het gebied van antenne-installaties en radiocommunicatie, maar ook weerstations en digitale regenmeters beslaan een groot deel van ons interessegebied en passie. Daarom vindt u bij ons dan ook de beste weerstations van de meest vooraanstaande merken zoals Davis en La Crosse. De meeste weerstations kunt u helemaal zelf samenstellen, maar dit doet u natuurlijk wel het liefst met alleen de beste apparatuur. Daarom hebben wij de beste materialen van de hoogste kwaliteit voor u geselecteerd. Op die manier kunt u zelf bepalen voor welke digitale regenmeter u kiest. Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Deltron Trading