Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Betere prestaties met de Winradio excalibur

Winradio is een Australisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van speciale radiocommunicatiesystemen. Het doel van dit bedrijf is om onderzoek in radiocommunicatie te commercialiseren, zodat de gewone consument ook gebruik kan maken van deze vooraanstaande technologische ontwikkelingen op het gebied van radiocommunicatie. Het bedrijf heeft een aantal hoog presterende SDR ontvangers geproduceerd, waaronder de Winradio excalibur. Maar waarin verschilt deze SDR ontvanger van andere ontvangers? En wat kunt u precies allemaal met de Winradio excalibur?

Specificaties van de Winradio excalibur

De Winradio WR-G31DDC Excalibur SDR ontvanger onderscheidt zich van andere SDR ontvangers vanwege het hoge frequentiebereik van 9 kHz tot 49,995 Mhz. Deze ontvanger heeft een realtime 50 MHz-breed-spectrum-analyzer en 2 MHz bandbreedte beschikbaar voor opnames en verdere digitale verwerking. Deze direct-sampling software gestuurde kortegolfontvanger heeft ten opzichte van andere SDR ontvangers een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. De prestaties van de Winradio excalibur zijn zeer hoog, waardoor u echt het verschil kunt horen met andere ontvangers. Vanwege de ingebouwde ultrahoge lineaire versterker, is er sprake van extreem hoge signaalverwerking. 

Ondanks het futuristische uiterlijk van de Winradio excalibur, heeft de software een logische user interface. Daardoor wordt het ook voor de non-professional leuk om deze SDR te installeren en gebruiken. De software is zeer uitgebreid en heeft allerlei extra toepassingen. 

Pakket

Bij het bestellen van de Winradio excalibur, ontvangt u het standaard pakket waarmee u de SDR kunt installeren en gebruiken. Hierbij zit ook een uitgebreide handleiding, zodat u stap voor stap kunt bekijken hoe deze ontvanger precies werkt. Niet alleen professionele gebruikers, maar ook amateur radiomakers of hobbyisten zijn geschikte gebruikers van de Winradio excalibur. Ondanks allerlei extra software toepassingen, heeft de SDR een vriendelijke user interface design en kunt u ook leren hoe alles werkt.

Bent u benieuwd naar meer informatie over de Winradio WR-G31DDC Excalibur SDR ontvanger of heeft u andere vragen over radiocommunicatie? Neem contact op met Deltron Trading en dan helpen wij u graag verder.


Deltron Trading