Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

GSM en UMTS smartrepeaters

Geschikt voor Nederlandse en Belgische providers

De professionele GSM en UMTS repeaters van Deltron Trading zijn geschikt voor het gebruik in combinatie met alle Nederlandse en Belgische telecomproviders. Met de repeaters is het mogelijk om het 2G GSM900- en het nieuwe 3G 900MHz-signaal te versterken.

De meeste GSM en UMTS repeaters zijn geschikt voor een maximaal oppervlak van 500 tot 1.000 vierkante meter. Zo wordt het signaal dermate versterkt, dat je zowel in huis als in de tuin voldoende bereik hebt om te kunnen bellen, sms’en en mobiel te internetten met uw mobiele telefoon. Deze GSM versterkers zijn maximaal beveiligd tegen storingen, om te voorkomen dat het bereik van jouw telefoonsignaal alsnog beperkt zou zijn.

Het gebruik van repeaters

Volgens het Agenschap Telecom (agentschaptelecom.nl) dient u toestemming te vragen aan de vergunninghouder van de GSM, UMTS & LTE frequenties (Providers) voor het gebruik van een repeater. Zonder deze toestemming kan het beschouwd worden als illegaal zenden. Bij het veroorzaken van verstoring van de netwerken kan het agentschap een waarschuwing geven en in het slechtste geval een boete opleggen.

Plug-and-play GSM en UMTS repeaters

Het fijne aan de professionele GSM en UMTS SMARTrepeaters van Deltron Trading is de mogelijkheid om de repeater direct te gebruiken. Voor de installatie van een repeater heb je geen technische kennis nodig, je kunt de repeater direct aansluiten om deze in te schakelen.

Standaard zit er een handige handleiding bij de GSM repeater, waarin u meer kunt lezen over de werking van het apparaat. Het maximale oppervlak wat een GSM repeater kan dekken is van verschillende aspecten afhankelijk.

Wilt u meer informatie over GSM en UMTS repeaters? Neem dan contact op met Deltron Trading

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord