Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Filter op Merk

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel
Foto weergaveLijst weergave
  • Gekozen filters:

Ecoflex 10

Coaxkabel Ecoflex® 10

Een ultraflexibele coaxkabel

De Ecoflex 10 is een ultraflexibele coaxkabel, speciaal ontwikkeld voor het gebruik tot  6 GHz. Geavanceerde technieken, gecombineerd met een PE-LLC diëlektricum zorgen voor een zeer lage demping. Door gebruik te maken van een unieke constructie heeft deze kabel zowel in demping als mechanisch uitstekende resultaten.

Coaxkabel met PE coating

Verder beschikt de kabel over een dubbele bescherming, bestaande uit een overlappende koperfolie van PE coating en een extra strak geweven kopervlecht. Dit voorkomt dat het folie barst, zelfs wanneer de kabel in een kleine radius gebogen wordt.

De Ecoflex 10 is de juiste keus wanneer een ultraflexibele, dempingsarme coaxkabel gewenst is. De Ecoflex 10 is verkrijgbaar in de standaardlengtes van 25, 50, 100, 200, en 500 meter maar ook leverbaar in elke gewenste lengte. Ook kunnen wij de connectoren voor u monteren.

Coaxkabel Ecoflex® 15

Coaxkabel voor radiocommunicatie

De Ecoflex 15 is een flexibele coaxkabel met een laag verlies, geschikt  voor in het frequentiegebied van 0 tot 6 GHz. Door een unieke constructie en een geavanceerde techniek, gecombineerd met het gebruik van een PE-LLC diëlektricum en een schuimpercentage van 70%, beschikt de Ecoflex 15 over een zeer lage demping.

Coaxkabel met dubbele mantel

Door de dubbele mantel van overlappende koperfolie en een strak geweven kopervlecht bereikt de Ecoflex-15 weinig doorstraling  (>90dB op 1GHz) en is inzetbaar tot in de microgolf banden. Het koperfolie heeft een PE coating waardoor het folie niet barst wanneer het in een kleine radius gebogen wordt.

Ecoflex 15 is de nummer 1 coaxkabel wanneer u op zoek bent naar een ultraflexibele coaxkabel, inzetbaar in microgolf banden. De Ecoflex 15 is verkrijgbaar in de standaardlengtes van 25, 50, 100, 200 en 500 meter maar ook leverbaar in elke gewenste lengte. Ook kunnen wij de connectoren voor u monteren. Vraag naar de mogelijkheden!

Heatex.

Zowel de Ecoflex 10 als de Ecoflex 15 zijn beide leverbaar in de Heatex uitvoering. Een brandvertragende, halogeenvrije uitvoering.

CPR classificatie:

Ecoflex-10Plus Heatex en Ecoflex-15Plus Heatex zijn CCA geclassificeerdDeltron Trading