Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Altijd op de hoogte met een Davis weerstation

Is voorspellen van het weer uw grote hobby, of moet u beroepsmatig altijd goed op de hoogte zijn van naderende weersomstandigheden? Een professioneel weerstation is dan een onmisbaar item in uw werkuitrusting. In Nederland kan het weer nogal wisselvallig zijn. Op het ene moment schijnt de stralende zon, terwijl het vijf minuten later giet van de regen. Voor tuinders of bijvoorbeeld bouwbedrijven is het belangrijk om te weten wat voor weer het wordt, zodat ze rekening kunnen houden met bepaalde werkzaamheden. Daarnaast is het voor (professionele) weermannen en -vrouwen belangrijk om een accurate voorspelling over het weer te kunnen doen. Met een Davis weerstation bent u altijd op de hoogte van het weer.

Waarom een Davis weerstation?

Weerstations zijn er in alle soorten en maten van veel verschillende merken. Waarom kiest u dan voor een Davis weerstation? Dit Amerikaanse bedrijf is al jarenlang werkzaam in deze branche en heeft zich bewezen door de hoge kwaliteit van de producten. Voor elk facet van weersvoorspelling heeft Davis de juiste oplossing. Op die manier kunt u bij uw vertrouwde merk blijven voor uitbreiding van uw eigen weerstation.
Davis produceert weerstations voor professioneel en amateur gebruik. Dat maakt de producten van Davis tot de beste onderdelen op het gebied van prijs-/kwaliteitverhouding. U kunt uw Davis weerstation naar eigen wens opbouwen. Afhankelijk van wat u wilt meten en voorspelen, kunt u kiezen voor bepaalde onderdelen en zo uw (semi-)professionele weerstation samenstellen.

Importeur en groothandel

Deltron Trading is werkzaam als importeur en groothandel van antenne-installaties en radiocommunicatie. U kunt bij ons terecht voor antennes, kabels en ontvangers, maar ook uw eigen Davis weerstation wordt bij ons werkelijkheid. Met onze passie voor het vak kunnen wij u voorzien van professioneel advies over al onze producten. Zo kunt u binnenkort aan de slag met uw weerstation voor al uw metingen en voorspellingen. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Deltron Trading