Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

4.3-10 Connectoren

Wat is een 4.3-10 connector?

De 4.3-10 connector is ontstaan om de 7/16 DIN-connectoren in draadloze radioapparatuur en antennesystemen te vervangen. Deze 4.3-10 connectoren zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van telecombedrijven die een kleinere, lichtere, eenvoudiger te installeren en betrouwbare connector met een lage PIM nodig hadden. De afkorting PIM staat voor Passive Intermodulation. De 4.3-10-connectoren werken tot 6 GHz volgens de IEC 60169-54-interfacestandaard, maar sommige bedrijven bieden deze 4.3-10 connectoren aan die werken tot 12 GHz.

Wat zijn de prestaties van een 4.3-10 connector?

De 4.3-10 connectoren presteren duidelijk beter dan 7/16 DIN-producten, aangezien ze 40% kleiner en 60% lichter zijn in vergelijking en een betere PIM-prestaties bieden dan 7/16 DIN-producten, zelfs wanneer ze met de hand worden gekoppeld.

Schroeftype 4.3-10 connector

Schroeftype 4.3/10 connectoren laten geen vrije rotatie van de kabel toe. Ze kunnen echter meestal een koppel tot 5 Nm aan, waardoor ze stevig en bestand zijn tegen openen wanneer koppelkrachten op de kabel worden uitgeoefend. De mechanische stabiliteit van een gekoppeld connectorpaar is maximaal voor schroefkoppelingen. Schroeftype 4.3/10 connectoren worden aanbevolen voor gebruik in extreme klimatologische omstandigheden.

Handschroef 4.3-10 connector

Hand-Screw en Push-Pull type 4.3/10 connectoren zijn ontworpen om rotatie van de kabel mogelijk te maken. De handschroefverbinding kan tijdens bedrijf worden geopend wanneer er naast een koppelkracht ook een trek- en/of buigkracht wordt uitgeoefend. Het push-pull-koppelingsmechanisme gaat door het ontwerp niet open wanneer koppelkrachten worden uitgeoefend, zelfs niet in combinatie met buig- en/of trekkrachten. In termen van PIM-prestaties hebben de schroeftype 4.3/10-connectoren de beste PIM-classificaties, gevolgd door de Hand-Screw- en Push-Pull-connectoren.

PIM staat voor Passive Intermodulation.

Varianten van de 4.3-10 connector

Er zijn drie interfacevarianten van 4.3-10 mannelijke connector - schroef, quick-lock/push-pull en handschroef, alle drie gekoppeld aan een enkele universele vrouwelijke interface.

  • Schroeftype: Opschroefvariant met max. aanbevolen voor gebruik in extreme klimatologische omstandigheden
  • Handschroeftype: om met de hand aan te draaien, Speciale functie om ongewenst losraken van de wartelmoer te voorkomen, voor binnen- en buitentoepassingen
  • Push-Pull-type: snel bevestigen en verwijderen, geen gereedschap nodig, zelfvergrendelend, voor binnen- en buitentoepassingen

Kenmerken van een 4.3/10 connector

  • Interfacestandaard: IEC 61169-54
  • Frequentiebereik: DC tot 6 GHz en DC tot 12GHz 
  • Impedantie: 50 Ohm
  • Koppelingsmechanisme: schroef, quick-lock/push-pull, hand-schroefkoppeling
  • Paringscycli: ≥ 100
  • Temperatuurbereik: −55 tot +90 °C
  • Certificering: IP-67
Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord