Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Coaxiale relais

Waarom een coaxiale relais gebruiken? 

Een coaxiale relais wordt veel toegepast in de radiotechniek. Vaak worden ze gebruikt om te schakelen tussen zender en ontvanger maar ook voor het automatisch schakelen tussen verschillende antennes of de complexe signaalverdeling zoals bijvoorbeeld bij een satellietstation.

Een coaxiale relais is elektromechanisch, een passief onderdeel dat wordt gebruikt om RF-signalen van het ene pad naar het andere pad te leiden. Een coaxiale schakelaar wordt veel gebruikt in toepassingen zoals signaalroutering waar een hoge frequentie, hoog vermogen en geweldige RF-prestaties vereist zijn.

Wat is een coaxiale relais en waar wordt een coaxiale relais voor gebruikt? 

De coaxiale relais van Tohtsu en EME zijn onderworpen aan hoge kwaliteitsnormen Wij verkopen en leveren ook speciale soorten coax-relais. Coaxiale relais worden veelal in de radiotechniek gebruikt. Meestal worden ze gebruikt om te schakelen tussen zender en ontvanger. Andere toepassingen van coaxiale relais zijn het automatisch schakelen tussen verschillende antennes of de complexe signaalverdeling bijvoorbeeld in een satellietstation.
Een coaxiale schakelaar is een elektromechanisch relais, een passief onderdeel dat wordt gebruikt om RF-signalen van het ene pad naar het andere pad te leiden. Een coaxiale schakelaar wordt veel gebruikt in signaalrouteringstoepassingen waar hoge frequentie, hoog vermogen en geweldige RF-prestaties vereist zijn.
 

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord