Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Mobilofoons

Wat is een mobilofoon?

Een mobilofoon is een vaste en niet makkelijk te verplaatsen communicatie apparaat. Een mobilofoon wordt op een vaste plek wordt geinstalleerd of ingebouwd, hierbij moet je denken aan een kantoor, planning, centrale of ingebouwd in een voertuig zoals een hijskraan, taxi, heftruck etc. 

Waarvoor gebruik je een mobilofoon?

Een mobilofoon wordt over het algemeen gebruikt door bedrijven zoals taxibedrijven, bedrijven die werken voor de Rijks Waterstaat denk hierbij aan zoutstrooiers en sneeuwschuivers maar ook door beveiligingsbedrijven, verkeersregelaars etc. omdat een mobilofoon een groter bereik heeft dan een portofoon. Met een mobilofoon staat de centrale, planning of het kantoor altijd rechtstreeks in verbinding met de medewerkers. Een ander voordeel van een mobilofoon is dat het werkt op een gesloten en toegewezen frequentiekanaal of frequentiekanalen dit is afhankelijk van de grootte van het bedrijf die de mobilofoons gebruikt. 

Je zou denken dat je met een smartphone of gsm net zo makkelijk contact kunt leggen i.p.v een mobilofoon en portofoon te gebruiken. Dit is waar maar het nadeel van een gsm is dat het ontvangst niet altijd optimaal is op afgelegen terrein of in gebouwen met een betonvloer, stalen geraamte en beplating etc. en het duurt even langer voordat je verbinding hebt met bijv. kantoor of centrale. Ook kan er met een mobilofoon op een hoger zendvermogen worden gecommuniceerd. In combinatie met een goede kwaliteit antenne met een goede lengte is het bereik van een mobilofoon ook veel groter. Je communiceert erg snel met een mobilofoon door eenvoudig de spreekknop in te drukken en te spreken tegen de persoon(en) aan de andere kant op dezelfde frequentie.

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord