Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Aircell 7 Heatex coax kabel

Aircell 7 Heatex coaxkabel voldoet grotendeels aan de specificaties van de Aircell 7 met daarbij extra dat de Aircell 7 Heatex een mantel heeft die gemaakt is van halogeenvrij en vlamvertragend copolymeer. Door deze Heatex mantel heeft de Aircell 7 coax een lage vuurbelasting, lage vlam voortplanting, beperkte rookuitstoot en verminderde productie van giftige en corrosieve gassen.

Met de brandbeveiliging rating Cca. Hierdoor is de Aircell 7 Heatex is goedgekeurd voor installatie in openbare gebouwen. 

Aircell 7 Heatex is net als de Aircell 7 een ultra flexibele coaxkabel ontworpen voor frequenties tot 6 GHz. Door het lage verlies in verhouding tot de diameter en de kleine buigradius, kan Aircell 7 Heatex coaxkabel worden gebruikt voor tal van RF-toepassingen.

De lage demping wordt bereikt met behulp van geavanceerde productietechnieken en laag verlies PE-LLC diëlektricum met een foam rating van meer dan 70%. Dit unieke diëlektricum biedt ook waterbestendigheid en stabiliteit op lange termijn.

De binnen geleider met 19 gevlochten blanke koperdraden van laag zuurstof koper (OFC) geven de kabel zijn opmerkelijke flexibiliteit. Andere voordelen van Aircell 7 Heatex is de dubbele afscherming die is gemaakt van overlappend en 100 % strakke koperfolie en een extra afscherming van blanke koperdraden met 85% dekking. Het koperfolie heeft een aangebrachte PE-coating wat scheuren voorkomt als gevolg van bochten met een korte radius. De zwarte PVC-mantel van Aircell 7 is UV-gestabiliseerd


De belangrijkste kenmerken van Aircell 7 Heatex coax kabel 

 • Merk: SSB
 • Diameter 7,3 mm (± 0,3 mm)
 • Impedantie 50 Ohm (± 2 Ω)
 • Demping bij 1 GHz/100 m 20,44 dB
 • f max 6 GHz
 • Euroklasse acc. volgens EN 50575 Cca
 • Mantelmateriaal volgens DIN EN 50290-2-27 (HD 624,7)
 • Vlamvertragend volgens IEC 60332-1-2
 • Voldoet aan RoHS (Richtlijn 2011/65/EC & 2015/863/EU RoHS 3)
 • Lage rook, brandvertragend, nul halogeen (LSZH)
 • Corrosiviteit van dampen volgens IEC 60754-2
 • Rookdichtheid volgens IEC 61034
 • UV-bestendig

Europese regelgeving CPR en NEN 8012 sinds 1-07-2017

De Europese regelgeving CPR (Construction Products Regulation) en NEN 8012 die sinds 1 juli 2017 van kracht gelden voor kabels in vaste elektrische installaties. In de NEN 8012 vindt u de indeling over brandbaarheid van de kabel en in de CPR richtlijnen vindt u de brandrisico voor een specifieke situatie.

Vanuit de CPR worden er eisen gesteld aan kabels met betrekking tot het brandgedrag. Kabels worden binnen CPR in verschillende brandklassen geclassificeerd, te weten Aca, B1ca, B2ca, Cca, Dca, Eca en Fca. Ook zijn alle fabrikanten zijn verplicht een DoP (Declaration of Performance) op te stellen om voor een CE-goedkeuring in aanmerking te komen.
 
Buiten de DoP dient de fabrikant ook de kabels te testen voor de CPR-classificatie. De kabels worden naast brandbaarheid ook getest op brandende vallende deeltjes, rookontwikkeling en corrosiviteit/zuurgraad.
  

Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord