Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Ecoflex 15 coaxkabel

Ecoflex 15 is een flexibele low loss 50 Ohm coaxkabel voor het frequentiebereik tot 6 GHz van het merk SSB-Elektronics. Door de geavanceerd fabricagetechnieken gecombineerd met het gebruik van een laag verlies PE-LLC diëlektricum met een foamrating van meer dan 70% resulteert dit in zeer lage dempingswaarden.

De unieke constructie van SSB Ecoflex 15 coax combineert de uitstekende dempingseigenschappen van niet flexibele massieve binnengeleider 1/2“ kabels met de hoge flexibiliteit van kabels vervaardigd met gevlochten binnengeleider. De hoge flexibiliteit van Ecoflex 15 wordt verder verbeterd door het gebruik van een zuurstofvrije koperen binnengeleider met 7 gevlochten blanke koperdraden. Tijdens een speciaal fabricageproces wordt de binnengeleider continu gecomprimeerd, gekalibreerd en vervolgens voorgecoat om een goede demping en een goed retourverlies waarden te bereiken voor stabiele impedantie-aanpassing.

Een ander voordeel van Ecoflex 15 coaxkabel is de dubbele afscherming van overlappende koperfolie en een extra afscherming van gevlochten blanke koperdraden met 75% dekking, dit zorgt voor een hoge afschermingsdemping van > 90 dB bij 1GHz. De zwarte PVC-mantel van Ecoflex 15 is UV-gestabiliseerd.  

Voor een eenvoudige en snelle installatie van deze Ecoflex 15 kabel zijn er een speciale soldeer-loze N, UHF en 7-16 DIN connectoren ontwikkeld die bij ons verkrijgbaar zijn. Deze connectoren kunnen binnen een paar minuten gemonteerd worden zonder speciaal gereedschap.

Kortom de Ecoflex 15 coax is de juiste keuze wanneer een uiterst flexibele, verliesarme en microwave rated coaxkabel is vereist. Het kan voor tal van RF-toepassingen worden gebruikt, vooral in projecten met lange afstanden en kritische verbindingen waar elke “dB” belangrijk is. 


De belangrijkste kenmerken van Ecoflex 15 coax 

 • Diameter 14,6 mm (± 0,3 mm)
 • Impedantie 50 Ohm (± 2 Ω)
 • Demping bij 1 GHz/100 m 9,80 dB
 • f max 6 GHz
 • Euroklasse acc. volgens EN 50575 Eca
 • Mantelmateriaal volgens DIN EN 50290-2-22 (VDE 0819)
 • Verbindingstype TM 52 (HD 624.2)
 • Vlamvertragend volgens IEC 60332-1-2
 • Voldoet aan RoHS (Richtlijn 2011/65/EC & 2015/863/EU RoHS 3)
 • UV-bestendig
   
Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord