Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Ecoflex 15 Plus coaxkabel

Ecoflex 15 Plus heeft opmerkelijk verbeterde elektrische en mechanische eigenschappen. Door de constructie en het gebruik van geoptimaliseerde materialen zijn de laagste dempingswaarden te bereikemet Ecoflex 15 Plus. Een hogere maximale frequentie, hoge stabiliteit op lange termijn en een laag gewicht, waardoor ook een eenvoudige installatie mogelijk is.


Ecoflex 15 Plus is een uiterst flexibel, low-loss 50 Ohm coaxkabel voor een frequentiebereik tot 8GHz. Geavanceerde fabricagetechnieken gecombineerd met het gebruik van een PE-LLC diëlektricum met laag verlies met een foamrating van meer dan 70% resulteren in zeer lage dempingswaarden. De unieke constructie van Ecoflex 15 Plus combineert de uitstekende verzwakkingseigenschappen van niet-flexibele solide binnen geleiding bestaande uit ½“ kabels vervaardigd met gevlochten binnen geleiders. Deze coaxkabel vormt dus een ideale combinatie. De hoge flexibiliteit van Ecoflex 15 Plus van een hybride CCA-binnengeleider met 7 gevlochten met koper beklede aluminium draden. Elke draad heeft een aluminium kern bedekt met koperen bekleding die de goede elektrische geleidbaarheid van koper en het lichte gewicht van aluminium combineert. Tijdens een speciaal productieproces wordt de binnengeleider continu gecomprimeerd, gekalibreerd en vervolgens voor gecoat om een goede demping, goede retourverlieswaarden en stabiele impedantie-aanpassing te bereiken.

Andere voordeel van Ecoflex 15 Plus coaxkabel is de dubbele afscherming, een overlappende koperfolie en een extra afscherming van blanke koperdraden met 75% dekking die zorgen voor een hoge afschermings-demping van > 90 dB bij 1 GHz. De zwarte PVC-mantel van Ecoflex 15 Plus is UV-gestabiliseerd.


Voor een eenvoudigere installatie van de Ecoflex 15 Plus coaxkabel zijn er soldeerloze connectoren van de types N-, UHF- en 7-16 DIN normen bij ons verkrijgbaar die in een paar minuten gemonteerd kunnen worden zonder dat er speciaal gereedschap voor nodig is.  


De belangrijkste kenmerken van Ecoflex 15 Plus 

 • Diameter 14,6 mm (± 0,3 mm)
 • Impedantie 50 Ohm (± 2 Ω)
 • Demping bij 1 GHz/100 m 9,80 dB
 • f max 8 GHz
 • Euroklasse acc. volgens EN 50575 Eca
 • Mantelmateriaal volgens DIN EN 50290-2-22 (VDE 0819), verbindingstype TM 52 (HD 624.2)
 • Vlamvertragend volgens IEC 60332-1-2
 • Voldoet aan RoHS (Richtlijn 2011/65/EC & 2015/863/EU RoHS 3)
 • UV-bestendig
   
Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord