Gratis verzending vanaf € 500,00
Levering met Track&Trace
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Ecoflex 15 FRNC coaxkabel

Ecoflex 15 FRNC is een flexibele 50 Ohm coaxkabel van het merk SSB voor een frequentiebereik tot 6 GHz. Door de geavanceerde fabricagetechnieken gecombineerd met het gebruik van een laagverlies PE-LLC diëlektricum met een foamrating van meer dan 70% resulteert dit in zeer lage demping waarden.

De unieke constructie van Ecoflex 15 FRNC combineert de uitstekende dempingseigenschappen van niet-flexibele massieve binnengeleider 1/2“ kabels met de hoge flexibiliteit van kabels vervaardigd met gevlochten binnengeleider. De hoge flexibiliteit van Ecoflex 15 FRNC wordt verder verbeterd door de gebruik te maken van een zuurstofvrije koperen binnengeleider met 7 gevlochten blanke koperdraden.

Tijdens een speciaal productieproces worden de binnenste geleiders continu gecomprimeerd, gekalibreerd en vervolgens voor gecoat om een goede demping, goede retourverlieswaarden en stabiele impedantie-aanpassing te bereiken. Een ander voordeel van Ecoflex 15 FRNC zijn dubbele afscherming bestaande uit een overlappende koperfolie en een extra afscherming van blanke koperdraden met 75% dekking dit zorgt voor een hoge afschermingsdemping van > 90 dB bij 1 GHz.


De mantel van Ecoflex 15 FRNC is gemaakt van een speciaal thermoplastisch copolymeer (FRNC: Flame Retardant Non Corrosive). Door de vlamvertragende en halogeenvrij materiaal de kabel heeft een lage vuurbelasting, lage vlamvoortplanting en beperkte rookemissie. De hoeveelheid giftige en corrosieve gassen worden tijdens de verbranding aanzienlijk verminderd. Voor een eenvoudigere installatie van deze kabel zijn er soldeerloze N, UHF en 7-16 DIN-connectoren ontwikkeld. Deze kunnen in korte tijd worden gemonteerd zonder speciaal gereedschap te gebruiken. Ecoflex 15 FRNC is de juiste keuze wanneer een extreem flexibel, laag verlies, halogeenvrij en microwave rated coaxkabel vereist is.

De Ecoflex 15 FRNC kan voor veel RF-toepassingen gebruikt worden met name in gevallen waarbij lange afstanden, kritische verbindingen en waar elke “dB” belangrijk is. 


De belangrijkste kenmerken van Ecoflex 15 FRNC coax 

 • Diameter 14,6 mm (± 0,3 mm)
 • Impedantie 50 Ohm (± 2 Ω)
 • Demping bij 1 GHz/100 m 9,80 dB
 • f max 6 GHz
 • Euroklasse acc. volgens EN 50575 Fca
 • Mantelmateriaal volgens DIN EN 50290-2-27 (HD 624,7)
 • Vlamvertragend volgens IEC 60332-1-2
 • Vervaardigd volgens DIN EN 45545-2 Tabel 5 R15 HL2
 • Voldoet aan RoHS (Richtlijn 2011/65/EC & 2015/863/EU) RoHS 3)
 • Lage rook, brandvertragend, nul halogeen (LSZH)
 • Corrosiviteit van dampen volgens IEC 60754-2
 • Rookdichtheid volgens IEC 61034
 • UV-bestendig
   
Deltron gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Deltron voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. U kunt uw toestemming ten aller tijden weer intrekken. Lees meer
Akkoord