Bel ons op (0528) 26 88 16 of mail naar info@deltron.nl
zoeken
Naar je winkelmand

Klantenservice

Daarom Deltron

  • Betrouwbare kwaliteit
  • Dropshipment
  • Snelle levering
  • Lage kosten
ideal tnt gls myparcel

Coax kabels

Er is steeds meer vraag naar coax kabels, zowel in professionele werkomgevingen als voor thuisgebruik. Dat is ook logisch, want het transporteren van communicatiesignalen via coax kabels zorgt voor een vrijwel perfect signaal. Radiofrequente signalen kunnen via een kabel worden getransporteerd, wat bijvoorbeeld gemeengoed is voor de ontvangst van (kabel)televisie, radiocommunicatie, marifooninstallaties, portofoonnetwerken. Coax kabels zorgen ervoor dat de RF-signalen zonder storing worden overgebracht, wat leidt tot scherp beeld, helder geluid en een snelle verbinding. Deltron is gespecialiseerd op het gebied van coaxverbindingen. Zowel voor coaxkabels als voor bijpassende connectoren bent u bij Deltron aan een vertrouwd adres!

Hoe werken coax kabels?

De naam coax is afgeleid van ‘coaxiale verbinding’, wat een coax kabel in feite is. De kabel bevat namelijk twee geleiders die van dezelfde as gebruikmaken. Dat wordt ‘coaxiaal’ genoemd. Deze techniek leidt tot minimaal of zelfs geen storing door lekken, omdat de elektrische en magnetische velden van de binnen- en buitengeleider in de kabel van dezelfde as gebruikmaken. Het resultaat is een hoogwaardig transport van het radiofrequente signaal. In andere woorden: een coax verbinding is zeer geschikt voor het verkrijgen van helder beeld op een kabeltelevisie, voor het ontvangen van een zuiver radiosignaal of voor het hebben van een snelle verbinding in computernetwerken.

Deltron: de specialist

Op het gebied van coax verbindingen is Deltron uw vertrouwde en bekwame specialist. Met een jarenlange ervaring in de branche en een zeer ruim productassortiment, kan de importeur en groothandel u uitstekend van dienst zijn. Er zijn verschillende soorten coax kabels verkrijgbaar, zoals Aircom, Aircell en Ecoflex coax kabels. Deze kabels hebben verschillende toepassingsmogelijkheden. Zo bieden Aircom, Aircell en Ecoflex elk nog afzonderlijke kabels binnen de categorie. Heeft u hierover vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Deltron, neem dan gerust contact met ons op! Daarnaast levert Deltron ook Seatexkabel, DNV-GL gecertificeerd en voor maritieme en offshore toepassingen.

Vertegenwoordiging

Deltron vertegenwoordigt exclusief in Nederland producten van SSB-Electronic waaronder Aircell, Aircom en Ecoflex coaxkabel.


Deltron Trading